Connect with us

Egyéb

A balhés szomszéd azt hitte, megkarcoltam az autóját, és ekkor kezdődött az igazi cirkusz. Bosszút állt rajtam valamiért, amit nem tettem meg…

Az én lakásom olyan helyen van, ahol a parkolóhelyek bőségesen állnak rendelkezésre, mind a bejárati út felől, mind pedig a ház mögött. Ezért sosem szembesülök problémával, amikor az autómat szeretném leparkolni. Általában munka után, öt órára érek haza, amikor a parkolóban még alig van jármű. Ezért szoktam az autómat a lépcsőház előtt leparkolni, így pont rálátok. De egy nap sokáig maradtam a munkahelyemen és csak éjjel tízkor értem haza. Az szokásos helyem már minden  foglalt volt, így kénytelen voltam a ház mögött parkolni. És éppen akkor történt, hogy az autó, amely aznap az én megszokott helyemen állt, összekaristolták egy szeggel. Később kiderült, hogy az a jármű a balhés szomszédomé volt a lépcsőházból.

Ez az ember veszekedős és balhés típus, már pár szomszédba belekötött a felesége pedig szintén nem egy angyal. Ezért nem lepett meg, hogy valaki így állt bosszút rajta. De ez a bolond azt hitte, hogy én tettem, mert leparkolt a helyemre. Elhatároztam, hogy tisztázom a helyzetet. Elmentem hozzá, de azonnal veszekedni kezdett, azt mondta, hogy van egy videója amely bizonyítja, hogy én karcoltam meg az autóját. Azt mondta, hogy vigyek 1,5 millió forintot vagy viszi a rendőrségre. Persze ilyen videó nem létezett, és tudtam, hogy én nem tettem ilyet. Így nyugodt szívvel küldtem a rendőrségre..

A szomszédomnak természetesen semmilyen bizonyítéka nem volt, és ő maga sem fordult a rendőrséghez. Természetesen nem fizettem semmit neki. De az aljas lelke nem hagyta annyiban, és elkezdett piszkos trükkökhöz folyamodni, konkrétan az autómat vette célba. Cukros vízzel öntötte az autómat, és a tetejére magokat szórt. A többit a madarak végezték el. A hűtőrácson keresztül pedig szotyit dobált be, hátha valamilyen rágcsáló bemegy a motortérbe és kárt okoz. Nem kellett sokat töprengenem, ki állhat a dolog mögött. Rájöttem, hogy ilyen embereknél nem hat a szép szó! A lépcsőháznál, pont összetalálkoztunk, azonnal megfogtam a gallérjánál és figyelmeztettem, hogy hagyja abba a balhézást vagy nem állok jót magamért. Kétségbeesetten mentegetőzött, állítva, hogy nem ő volt, de én tudtam, hogy hazudik! Figyelmeztettem, hogy ne legyen szemtelen! Azóta csend van! Az ilyen emberek a balhét keresik, és szép szóval nem lehet rájuk hatni.

  • Gergő története
Continue Reading

Ajanlo

To Top