Connect with us

Egyéb

Mikes Anna drámai vallomásban közölte a hírt: “szerelmük megmarad mindenki tündérmeséjének”

Mikes Anna drámai vallomása: “szerelmük megmarad mindenki tündérmeséjének”

Fájó szívvel, de kemény döntést hozott a táncosnő.

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme mindenkit csodálatba ejt. Ők ketten akkor találtak egymásra, amikor a legnagyobb szükségük volt egy tiszta, boldog szerelemre, és egy egész ország szurkolt azért, hogy jól működjenek közöttük a dolgok. A Dancing With the Stars 2023-as szériája hatalmas sikert aratott: az év legnézettebb műsora lett, és ami ennél fontosabb, életre szóló barátságok és kapcsolatok köttettek. A legnagyobb nyertesek pedig minden bizonnyal Krausz Gáborék voltak: ők nemcsak a versenyt nyerték meg, hanem bizony a szerelmet is. Eddig Mikes Anna nem állt kamerák elé, hogy beszéljen az érzéseiről, most azonban megtette. 

CSS_20231118_0177
Mikes Anna és Krausz Gábor csodálatosan festenek együtt

Noha Mikes Anna és Krausz Gábor már nem titkolják, hogy egy párt alkotnak, azért csak nagyon óvatosan nyilatkoznak a kamerák előtt. Féltve óvják a magánéletüket, ami természetesen nem is meglepő. Krausz Gábor Tóth Gabival való házassága az egész ország szeme láttára zajlott és ment tönkre, éppen ezért nem meglepő, hogy most nagyobb diszkréciót szeretne. Mikes Anna azonban most a Tények kamerái elé állt.

„Január óta visszaálltam a munkába, tanítok, ugye ez mindennapos elfoglaltság. Szóval visszacsöppentem a valóságba, ami a tanítás és a fellépések” – árulta el Anna.

 

Az már nem titok, hogy együtt vagyunk a Gáborral és nagyon boldogok vagyunk, de ennél többet nem nagyon szeretnénk megosztani a saját magánéletünkről.

 Szeretnék magánéletüket és a tündérmesébe illő pillanatokat együtt megélni és ha eljön az idő, talán bővebben is mesélnek majd a közös élményekről. Addig azonban szerelmük megmarad mindenki tündérmeséjének, aminek alakulását egy ország kísérte és izgulta végig. Ezt a szeretetet, pedig ők is érzik” – mondta Anna. 

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top