Connect with us

Sztársztorik

Meghalt Carl Weathers, a Rocky és a Predator sztárja

Meghalt Carl Weathers, a Rocky és a Predator sztárja

Meghalt Carl Weathers, a Rocky és a Predator sztárja

Megosztás

Küldés Messengeren

Küldés e-mailben

76 éves korában elhunyt a Rocky és a Predator ikonikus színésze, Carl Weathers.

A filmsztár, akit leginkább Rocky Balboa ellenfeleként ismertek, február 1-jén, csütörtökön hunyt el. Családja szerint álmában, békésen távozott.

Carl kivételes ember volt, aki rendkívüli életet élt. A filmhez, a televízióhoz, a művészetekhez és a sporthoz való hozzájárulásával kitörölhetetlen nyomot hagyott, és világszerte és generációkon átívelő elismerést váltott ki. Szeretett testvér, apa, nagyapa, partner és barát volt

– írják.

Carl Weathers legendás figura volt, aki mindmáig aktív volt színészként. Legutóbb a Csillagok háborúja rajongóit örvendeztette meg csodálatos játékával A Mandalóri című sorozatban, de számos fontos szerepe volt hosszú munkássága alatt.

(A legfrissebb hírek itt)

Karrierjét profi amerikaifutball-játékosként kezdte, de jó fizikuma hamar a filmek világába repítette. Weathers egyből világhírnévre tett szert Apollo Creed nehézsúlyú világbajnok szerepében az 1976-os Rocky című filmben.

Az ikonikus filmben Creed adta meg az esélyt Sylvester Stallone ikonikus karakterének, Rockynak a címvédésre. Weathers később újrajátszotta a szerepét az 1979-es Rocky II-ben, amelyben Creed visszavágott Rockynak, az 1982-es Rocky III-ban, amelyben Clubber Langgal került szembe, illetve az 1984-es Rocky IV-ben, amelyben a karakterét az orosz nehézsúlyú Ivan Drago ölte meg a ringben.

/ Fotó: Northfoto

Weathers világhírnévre tett szert Apollo Creed nehézsúlyú világbajnok szerepében / Fotó: Northfoto

Később George Dillon szerepében mutatkozott be Arnold Schwarzenegger oldalán az eredeti Predator filmben, amelyben ő és Schwarzenegger produkálták a világ legmenőbb pacsiját:

A világ legmenőbb pacsiját köszönhetjük Carl Weathers-nek

A világ legmenőbb pacsiját köszönhetjük Carl Weathersnek

BLIKK DOSSZIÉmappa
mappa

gyász

Megosztás

Küldés Messengeren

Küldés e-mailben

Google Hírek ikon

Adja hozzá a Blikk friss híreit


a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!

blikk tablet

Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez neked? Mert 1. képbe helyezünk a nap legfontosabb sztorijával 2. Tőlünk megkapsz mindent, hogy jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről és a lényegről sem.

Ilyenek voltunk Vannak olyan magyar slágerek, amelyeket akár 20-40 évvel premierük után is ugyanolyan lelkesen éneklünk takarítás, vagy házibuli közben. Vajon mi történt ezen dalok előadóival? Ez is kiderül Ilyenek voltunk című műsorunkból. Műsoraink a Blikk.hu-n és a

Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Rocky

predátor

gyász

Forrás

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top