Connect with us
Ambrus Attila (Viszkis)

Sztársztorik

Atyaég milyen háza van Ambrus Attilának – összerabolt milliókból sem élhetne ilyen pazar házban! Azt nézzétek:

Atyaég milyen háza van Ambrus Attilának – összerabolt milliókból sem élhetne ilyen pazar házban! Azt nézzétek:

VIDEÓ A CIKKBEN!

Ambrus Attila elfogása után meg is szökött a börtönből, ami után újabb rablásokat követett el, ahol túszt is ejtett. Ezután történő végső elfogása után 2002-ben 17 év fegyházbüntetésre ítélték. A börtönben leérettségizett, kitanulta a keramikus szakmát, és jó magaviselet miatt 10 év után, 2012-ben feltételesen szabadlábra helyezték.

Ambrus Attila otthonába már több alkalommal is volt lehetőségünk bepillantani. Attila erdélyi származású, megjelenésével megidézi az egykori honfoglalók szellemét, és birtokában nem csak ez emlékeztet minket a múltra. Birtokán áll egy műhely is, amiben a keramikusművészethez elengedhetetlen korong is található, és egyben kamraként is működik: rengeteg gyümölcsös befőttesüveg van elrakva nehéz időkre.

Ambrus Attilának elmondása szerint rendkívül fontos, hogy olyan helyen lakjon, ahonnan ráláthat a hegyekre, és élvezheti a természet látványát. Az udvaron álló pavilonban szép, téglából épült kinti konyha gondoskodik arról, hogy az ételt akár a szabad levegőn is el lehessen készíteni – akár a kertben álló jurtában is, ahol aludt már mínusz 17 fokban is.

A ház a neve ellenére egyáltalán nem szomorú, Esztergomban található Búbánatvölgyben vásárolta meg a telket, ami a Hargitában töltött gyerekkorára emlékezteti.

Ambrus Attila múltjára egyáltalán nem büszke, egyáltalán nem kedveli, ha modern Rózsa Sándorként hivatkoznak rá: ha előadást tart, akkor is többnyire arról beszélt, hogy mit rontott el. Állítása szerint a rendezett polgári életével sokkal boldogabb, mint bármikor korábban, amikor bűnös úton szerzett sok pénzt: a kiegyensúlyozott, stabil élet úgy véli, hogy megfizethetetlen ajándék.

Continue Reading

Ajanlo

To Top