Connect with us

Bűnügy

RENDKÍVÜLI: Autó elé löktek a járdáról egy férfit, meghalt – a rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest!

RENDKÍVÜLI: Autó elé löktek egy férfit, meghalt – a rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest!

A Dózsa György út és a Thököly út kereszteződésétől nem messze történt egy haláleset, a helyszínelés egészen hajnalig nyúlt. A rendőrség minden járókelőt és autóst elküldött a helyszín közeléből. Azóta kiderült: emberölés történt.

A Keleti pályaudvartól nem messze, a Thököly út 32-es szám előtt egy ember meghalt. A rendőrség este 10 óra körül vonult ki nagy erőkkel a helyszínre, legalább 12 járőrautóval.

Mintegy tucatnyi rendőrautó áll a helyszínen/ Fotó: Nagy TímeaMintegy tucatnyi rendőrautó áll a helyszínen / Fotó: Nagy Tímea

 

A hatóságok azontúl, hogy a környéket lezárták, felszólították a járókelőket, hogy ne készítsenek fotót vagy videót a helyszínen.

Helyszínelnek a rendőrök /Fotó: Nagy Tímea
 

Helyszínelnek a rendőrök / Fotó: Nagy Tímea

A ház előtt legalább 10-12 rendőrautó és egy mentőautó tartózkodott éjfél előtt. Emellett egy temetkezési vállalat furgonja már ott parkolt nem messze a helyszíntől.

A helyszínen várakozik a temetkezési vállalat autója is / Fotó: Nagy Tímea
 

A helyszínen várakozik a temetkezési vállalat autója is / Fotó: Nagy Tímea

FRISSÍTÉS: emberölés történt, a rendőrség keresi a tettest!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. január 27-én 21 óra 40 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt kialakult dulakodásban egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit egy autó elütött.

Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elkövető az esetet követően a helyszínről elmenekült, felkutatása folyamatban van – olvasható a police.hu oldalon.

Continue Reading

Ajanlo

To Top