Connect with us

Sztársztorik

Most érkezett az örömhír Rúzsa Magdiról – Özönlenek a gratulációk! Pillanatok alatt bejárta a közösségi médiát…

Most érkezett az örömhír Rúzsa Magdiról – Özönlenek a gratulációk!

Rúzsa Magdi, aki bámulatos hangjával,mély, érzékeny dalszövegeivel is szívek millióit hódította meg – most sorra kapja a Gratulációkat.  A hír, amely pillanatok alatt bejárta a közösségi médiát és a hírportálokat, valóságos örömünnepet indított el a rajongók és a zenei világ körében.

A hírre reagálva számos ismert zenész, művész és közéleti személyiség is megszólalt, akik mind elismeréssel és szeretettel gratuláltak Magdinak. A közösségi médiában percről percre újabb és újabb üzenetek jelennek meg, amelyek Magdi tehetségét, emberi nagyságát és a magyar zenei életben betöltött kiemelkedő szerepét méltatják.

Ahogy az alábbi listán is látható, az Gratuláció megérdemelt! Ugyanis a három gyermekes édesanya, a friss lista szerint az országban legtöbbet játszott NŐI ELŐADÓ, de a listán is abszolút ezüst érmes. Ez hatalmas eredmény, amelyet mindenképpen érdemes néhány szép szóval elismerni!

2023-as játszási lista eredményei. (Fotó: langolo.hu)

Rúzsa Magdi pályafutása során számos elismerést és díjat kapott, köztük a Fonogram-díjat, az MTV Europe Music Award-ot, és számos más hazai és nemzetközi díjat. Ezek a kitüntetések nemcsak tehetségét, hanem az általa képviselt értékeket és az emberekhez való mély kapcsolatát is híven tükrözik.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top