Connect with us

Bűnügy

Rendkívüli hír: bestiális gyilkosság történt Nyíregyházán, mindenhol rendőrök nyüzsögnek

Súlyos bűncselekmény történt a nyíregyházi Huszár-telepen, ezért kivonultak a helyszínre a rendőrök
Balázs Attila MTI

Súlyos bűncselekmény történt a nyíregyházi Huszár-telepen, ezért kivonultak a helyszínre a rendőrök – tudta meg szombaton kora délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Hírportál.

Az illetékes rendőr-főkapitányság annyit közölt, halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást az esettel kapcsolatban, valamint az egyenruhások a gyanúsítottat elfogták és őrizetbe vették.

A hatóság az ügyre való tekintettel egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást, így még tisztázatlanok a pontos körülmények.

Az elmúlt időszakban Magyarországon több erőszakos bűncselekmény is történt:

  • Borsod-Abaúj-Zemplén megyében: Egy nő célzottan idős embereket keresett fel Miskolcon, majd elkábította vagy bántalmazta őket a sértettek értékeinek megszerzése érdekében. A nőt már letartóztatták.
  • Veszprémben: Egy kocsmai verekedés fajult dulakodássá, ami miatt két férfi ellen garázdaság és rongálás miatt indult eljárás. A verekedés során jelentős károk keletkeztek egy parkoló autón.
  • Önbíráskodási eset: Egy rendőrt önbíráskodással és hivatali bűncselekménnyel vádolnak. A rendőr egy adóssági ügyben lépett fel, ahol egy rendőrségi gépkocsival megjelent az adós lakóhelyén, fenyegetőzve követelte a tartozás rendezését.

Ezek a bűncselekmények jól mutatják, hogy a bűnözés sokféle formát ölthet, az idős emberek elleni rablástól kezdve a kocsmai verekedéseken át az önbíráskodásig. Az ilyen esetekre a rendőrség gyorsan és hatékonyan reagál, a tetteseket letartóztatják és bíróság elé állítják​​​​​​.

 

via Tények

Continue Reading

Ajanlo

To Top