Connect with us

Pénzügy

Egy romániai magyar férfi feltalálta a 6 nap alatt felépíthető házat… A hagyományos háznál sokkal olcsóbb! Viszik mint a cukrot!

Egy romániai magyar férfi feltalálta a 6 nap alatt felépíthető házat… A hagyományos háznál sokkal olcsóbb!

A forradalmian új rendszer neve Thermodul Rendszer, amely akár 90%-os energiatmegtakarítást garantál.

Máthe László zilahi lakos (Románia) által kifejlesztett Thermodul Rendszer egy forradalmian új építési módszer, amelynek segítségével mindössze 6 nap alatt felépíthető egy tökéletesen szigetelt lakás. Ez a rendszer jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé, akár 90%-osat is, és gyorsan elterjedt világszerte, többek között Amerikában, Afrikában, Németországban és Ausztriában.

Máthe László célja egy környezetbarát, költséghatékony megoldás nyújtása volt azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak a drága ingatlanok megvásárlását. A Thermodul Rendszer számos előnnyel rendelkezik a hagyományos építési módszerekkel szemben:

  1. Alacsony energiafogyasztás: A rendszer kiváló szigetelésének köszönhetően jelentősen csökkenti a lakóépületek energiafogyasztását.
  2. Energiatakarékos építkezés: A rendszer 70%-kal kevesebb energiát igényel az építkezés során, mint a hagyományos módszerek.
  3. Gyors építkezés: Az épületek gyorsan, mindössze néhány nap alatt felépíthetők.
  4. Természeti katasztrófáknak ellenálló: A rendszer által épített lakások szilárdak és ellenállnak a természeti katasztrófáknak.
  5. Sokoldalúság: A rendszer lehetővé teszi, hogy az épületek számos különböző formában megvalósuljanak.
  6. Kellemes belső légkör: A rendszer biztosítja a kellemes levegőt a lakásban.
  7. Könnyű karbantartás: Az épületek könnyen karbantarthatók.
  8. Repedésmentes falak: A falak nem repedeznek meg az idő múlásával.

 

A Thermodul Rendszer költségvetési szempontból is előnyös, mivel a hagyományos lakásépítésekhez képest 20-60%-kal alacsonyabb áron valósítható meg. Ezáltal a rendszer ideális megoldást nyújthat azok számára, akik költséghatékony, mégis kiváló minőségű lakhatást keresnek.

Máthe László innovációjának köszönhetően a Thermodul Rendszer reményt kínál egy fenntarthatóbb, költséghatékonyabb és környezetbarátabb jövő felépítésére az építőiparban.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top