Connect with us

Egyéb

Muri Enikő zokogásba tört ki, miután 6 millió forintot nyert a Szerencsekerékben – De ez még nem minden, mert döbbenet ami ezután történt…Tényleg csalás volt?

Muri Enikő zokogásba tört ki, miután 6 millió forintot nyert a Szerencsekerékben – De ez még nem minden, mert döbbenet ami ezután történt…A kamera mindent vett

Az ismert énekesnő a TV2 “Szerencsekerék” című vetélkedőjében tűnt fel vendégként, ahol nagy örömöt okozott neki az, hogy sikerült helyesen megfejtenie az “emberszabású majom” feladványt. Ez a sikeres válasz ráadásul jelentős összeggel, pontosan 5 millió 755 ezer forinttal gazdagította őt, ami természetesen rendkívüli örömmel töltötte el. Az énekesnő euforikus állapota és boldogsága érthető módon a jelentős nyeremény összegének köszönhető.

— Remeg a kéz! Remeg ott szerintem most minden

— kommentálta az örömteli pillanatot Kasza Tibi, aki kisvártatva ismét megríkatta Muri Enikőt. Kiderült ugyanis, hogy a Sydney van den Bosch által átnyújtott borítékban további 500 ezer forint rejtőzik, így az énekesnő összesen 6 millió 255 ezer forintos nyereménynek örülhetett.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top