Connect with us

Egyéb

Mi történik, ha lefekvés előtt hagymát teszel a zoknidba? Csodálatos hatásai vannak!

Mi történik, ha vöröshagymát teszel a zoknidba lefekvés előtt?

Tudtad, hogy a láb talpán találhatóak azok a pontok, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a belső szerveiddel? A kínai orvoslásban ezeket meridiánoknak nevezik, és minden egyes szervhez társítva vannak a testben. Vannak, akik nem ismerik el az energetikai meridiánok létezését, azonban azok, akik ismerik a kínai orvoslást, tudják, hogy a meridián rendszer szorosan kapcsolódik az idegrendszerhez. Tehát, ha tudatában vagy az idegeknek és az idegrendszernek, akkor tudatában vagy az energetikai meridiánok létezésének is.

A láb talpán különböző idegvégződések találhatók (kb. 7000 meridián), amelyek különböző szervekhez kapcsolódnak. Ezek olyanok, mint az erős elektromos áramkörök a testben, és gyakran inaktívak maradnak, mert az emberek cipőt viselnek és nem járnak akupunktúrára, hogy aktiválják az idegeket vagy a meridiánokat.

Ezért ajánlott mezítláb járni a szabadban. Ahhoz, hogy a meridiánok stimulálva legyenek.

A hagyma és a fokhagyma ismertek a baktériumok, kórokozók elpusztításának képességéről. Ezenkívül a foszforikus sav (az a anyag, ami miatt sírsz, amikor hagymát pucolsz) a vérbe kerül és segít a vér tisztításában.

Mi történik, ha vöröshagymát teszel a zoknidba lefekvés előtt? Nem ajánlott a korábban felvágott hagymát fogyasztani, mivel az összegyűjti a levegőben lévő baktériumokat és kórokozókat. Így a véred tisztítását és a baktériumok, kórokozók elpusztítását két egyszerű lépésben elvégezheted.

  1. lépés: Vágj fel hagymát (piros vagy fehér hagymát) Vágd fel a hagymát szeletekre, amelyeket aztán helyezz el a lábfejed teljes felületén, és hagyd ott egész éjjel.
  2. lépés: Tegyél egy-egy hagymaszeletet a zoknidba és feküdj le aludni Alvás közben a hagyma természetes gyógyító ereje munkába kezd a véred tisztításával, elpusztítja a baktériumokat, kórokozókat és felszívja a mérgeket a bőrön keresztül.

Ezenkívül a hagyma tisztítja a szoba levegőjét is. Angliában a pestis idején az emberek felvágták a hagymát és a szobában hagyták, hogy megtisztítsák a levegőt és megvédjék őket a fertőzésektől, megfázásoktól és egyéb sérülésektől.

A hagyma zokniban – Előnyök

  • elpusztítja a baktériumokat, kórokozókat és a kórokozókat – a hagymának és a fokhagymának erős antivirális tulajdonságai vannak;
  • megtisztítja a vért – a hagymából a bőrön keresztül felszívódó foszforikus sav megtisztítja a vért;
  • tisztítja a levegőt – alvás közben a lábadon lévő hagyma megtisztítja a levegőt, megszünteti a lábak rossz szagát és felszívja a mérgeket és a káros vegyi anyagokat.
Continue Reading

Ajanlo

To Top