Connect with us

Egyéb

Minden magyart érint, ennek senki nem örül majd! Emelkednek a postai díjak! Itt az új lista, ENNYIVEL EMELNEK:

Bejelentést tett a Magyar Posta – Minden magyart érint, ennek senki nem örül majd!

Bejelentést tett a Magyar Posta – Minden magyart érint, ennek senki nem örül majd!

Bejelentést tett a Magyar Posta – Minden magyart érint, ennek senki nem örül majd!

(Friss hírek 0-24)

A postai díjak emelkedése érinti a feladott csomagok és levelek árait is, ami az év eleji változásoknak köszönhető.

A Világgazdaság észrevételei alapján, tavalyhoz képest jelentős áremelkedéseket tapasztalunk a postai szolgáltatások terén.

Egy kétkilós csomag feladása tavaly 2060 forintba került, azonban 2024-ben már 2370 forintot kell érte fizetni. Az ötkilós csomag feladásánál is észlelhető drágulás: 2330 forintról 2680 forintra emelkedett az ár.

A vállalkozói ügyfeleket érintő egyedi ajánlatok ellenére is mutatóba vannak a posta által számított értékek, ami a szolgáltatások árának változását tükrözi. A csomagautomatánál feladott kétkilós expresszcsomag ára eddig 846 forint volt, most pedig 1101 forintba kerül a vállalkozásoknak. Az ötkilós csomag esetén az ár 978 forintról 1271 forintra emelkedett.

A levélfeladás terén is észlelhető drágulás. A belföldi elsőbbségi levél ára 300-ról 330 forintra emelkedik, míg a nem elsőbbségi levél feladásáért 210 forint helyett 230 forintot kell fizetni.

Az áremelkedések mögött számos tényező állhat, beleértve a szolgáltatások költségeinek emelkedését, az inflációt és a piaci környezet változásait.

A díjemelkedésre való reakciókra a feladók és a címzettek egyaránt készülniük kell, amikor a postai szolgáltatásokat használják 2024-ben.

Rezsitámogatás 2024 – fontos bejelentés érkezett, rengeteg pénzről van szó! >>>>

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top