Connect with us

Pénzügy

Sorra csábítja a svájci édességgyár a magyar munkásokat – Túlórákkal 1.8 millió forint nettót is meg lehet keresni! Céges szállás, egyfős szobában, csak az étkezést kell fizetni. János elárulta, hogy került ki!

Sorra csábítja a svájci édességgyár a magyar munkásokat – Túlórákkal 1.8 millió forint nettót is meg lehet keresni! Céges szállás, egyfős szobában, csak az étkezést kell fizetni. János elárulta, hogy került ki!

Svájc, az Alpok gyöngyszeme és a pontos órák hazája, most egy újabb területen tűnik ki: a magyar munkaerő vonzásában. Egy neves svájci édességgyár a magas bérek és kiváló munkakörülmények ígéretével vonzza a magyar munkavállalókat, és egyre többen döntenek úgy, hogy a jobb élet reményében Svájcba költöznek.

János Története: A 23 Éves Magyar Fiatal, Aki Svájcban Találta Meg Számításait

János, egy 23 éves magyar fiatal, tavaly augusztusban döntött úgy, hogy csatlakozik a svájci édességgyár csapatához. A fiatal munkás azóta állandó tagja a gyárnak, ahol a kemény és pörgős munka ellenére is elégedett.

„A munka itt valóban kemény és gyors tempójú, de a fizetés mindig pontosan érkezik, és mindenki nagyon korrekt. A szállásom is kiváló, egy egyfős szobában lakom, és csak tíz perc sétára van a munkahelyemtől,” mondja János. “Az egyetlen, ami valóban drágább, mint Magyarországon, az az étel.”

Hogyan Lehet Svájcban Dolgozni Mint Magyar?

Svájcban a magyar állampolgárok számára számos lehetőség nyílik meg. A munkavállalás első lépése egy állásajánlat megszerzése, amit követően a munkavállalási engedély megszerzése a következő lépés. A magyarok számára a munkavállalás viszonylag egyszerű, hiszen Svájc az EU-val kötött megállapodások révén könnyíti a tagállamok állampolgárainak munkába állását.

A Fizetés: Túlórákkal Akár 2 Millió Forint is Lehet

Svájcban a magas életszínvonal mellett a munkabérek is kiemelkedően magasak. Egy 12 órás munkarendben dolgozó munkás akár 2 millió forintot is megkereshet egy h

ónap alatt, főleg ha túlórákat is vállal. Ez a fizetés jelentősen magasabb, mint amit Magyarországon átlagosan el lehet érni, még a szakképzett munkaerő körében is.

Egészségbiztosítás: A Világ Egyik Legfejlettebb Egészségügyi Rendszere

A svájci munkavállalók számára biztosított egészségbiztosítás egy másik fontos előny. Svájcban az egészségügyi rendszer a világ egyik legfejlettebbje, és minden munkavállalónak jogában áll ezt igénybe venni. Ez a biztosítás magában foglalja a sürgősségi ellátást, a kórházi kezelést, valamint a szakorvosi ellátásokat is, biztosítva ezzel a munkavállalók magas szintű egészségügyi ellátását.

Összefoglalva

A svájci édességgyár példája jól mutatja, hogy a magyar munkavállalók számára Svájc kiváló lehetőségeket kínál. A magas bérek, a jó munkakörülmények, és a kiváló egészségügyi ellátás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre több magyar dönt úgy, hogy Svájcban keresi a boldogulását. János története csak egy a sok közül, aki megtalálta a helyét ebben a gyönyörű országban, és aki számára a kemény munka mellett is megéri a svájci életforma.

Catherine Franken képe a Pixabay -en.

Continue Reading

Ajanlo

To Top