Connect with us

Életmód - Egészség

Nyakunkon az új világjárvány? Megkongatta a vészharangot a WHO – új betegség ütötte fel a fejét, és ez nem válogat!

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legújabb figyelmeztetése szerint egy ismeretlen „X-betegség” 20-szor több halálesetet okozhat, mint a koronavírus-járvány.

A Világgazdasági Fórum éves találkozójára most talán még nagyobb figyelem irányul, mint a korábbi években, köszönhetően az ülés elnevezésének: ,,Felkészülés az X-betegségre”. Az Egészségügyi Világszervezet szerint az „X-betegség” azt jelenti, hogy egy súlyos nemzetközi járványt egy olyan kórokozó okozhat, amelyről jelenleg nem ismert, hogy betegséget okozna embereknek – írta meg az Index.

A rendezvényen felszólal majd a szervezet vezetője, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz főigazgató, továbbá Michel Demaré, az AstraZeneca igazgatótanácsának elnöke, Nisia Trindade Lima brazil egészségügyi miniszter, valamint Jamil Edmond Anderlini, a Politico Europe főszerkesztője.

A jobboldali médiában pedig természetesen felerősödtek azok a hangok, amik azzal vádolják a szervezetet, hogy bevezetnék a teljes oltási kötelezettséget és eltipornák a szólásszabadságot.

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top