Connect with us

Egyéb

HATALMAS meglepetést tartogat az IDEI TÉL!!! Ezen ledöbbensz!!!! ITT NAGY 3 HÓNAPOS előrejelezés JANUÁRRA, FEBRUÁRRA, MÁRCIUSRA

HATALMAS meglepetést tartogat az IDEI TÉL!!! Ezen ledöbbensz!!!! ITT NAGY 3 HÓNAPOS előrejelezés JANUÁRRA, FEBRUÁRRA, MÁRCIUSRA – numerológus árulta el mi vár ránk!

JANUÁRBAN JELENTŐS HÓESÉS – numerológus árulta el mi vár ránk! 

Január 18-án és 19-én masszív hóesésre kell számítani, 20-a, 21-e, 22-e és 23-a intenzív hideggel érkezik, szélben is részünk lesz, 24-én ismét hó és szél köszönt ránk, 26-tól 31-ig kemény fagyban lesz részünk.

FEBRUÁRBAN TOVÁBBI KEMÉNY HAVAZÁSOKRA

Február 1-e és 5-e között fagyra, de tiszta időre számíthatunk, 6-ától 8-ig hóra és szélre kell számítani, 9- és 12-e között megenyhül az idő, 13-án és 14-én felmelegszik az időjárás, majd február 15-én és 16-án visszatér a hó, a fagy pedig egész 29-ig kitart.

MÁRCIUSBAN IS HAVAZNI FOG

Az idei tél belecsúszik a tavaszba. Március 6-án és 7-én visszatér a fagy és a szél, 11-én, 16-án és 17-én erős szélre kell számítani. Március 18-án és 19-én szélviharra és hóra számíthatunk, március 21-e után végre megérkezik az igazi tavasz.

NÉZZÜK A SZOMBAT-VASÁRNAP-HÉTFŐ ELŐREJELZÉSÉT

Szeles napok jönnek fagyos reggelekkel, kissé enyhülő nappalokkal

Szombaton a középső és keleti, délkeleti tájakon növekedhet meg erősen a felhőzet, itt hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat. Másutt több órára kisüthet a nap. A nyugatias szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A fagyos reggelt követően 0 és 6 fok közé melegedhet a levegő.Vasárnap a változóan napos-felhős időben egy-egy hózápor kezdetben északon, északkeleten alakulhat ki. Többfelé élénk, az északi tájakon erős lesz a nyugati-délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Hétfőn a déli tájakon fordulhat elő kisebb eső, havas eső, az ország nagy részén viszont napos idő lesz jellemző. Az északnyugati szél a déli tájak kivételével élénk, erős, néhol viharos lesz. Délután 2-8 fokot mérhetünk.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/hatalmas-meglepetest-tartogat-az-idei-6

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top