Connect with us

Egyéb

Újra házasodik Krausz Gábor – Özönlenek a Gratulációk! ❤️

Újra házasodik Krausz Gábor

Megrázó őszinteség. Krausz Gábor szívét jelenleg a szerelem heve tartja lángban, hiszen szenvedélyes érzelmek fűzik táncpartneréhez, a bájos Mikes Annához, de nem ez az egyetlen ok, amiért arcán gyakran megjelenik a mosoly. Az emberek szeretetének meghitt melegsége A “Dancing with the Stars” című műsor már jóval a múlté, ám a neves séf még mindig a diadal mámorában él – osztotta meg a Meglepetés olvasóival.

“Az utcán sétálva gyakran állítanak meg, hogy gratuláljanak a megnyert első helyért. Úgy tűnik, mintha az egész ország szombat esténként ezt a show-t követte volna figyelemmel, mert ilyen mértékű szeretetben még sosem volt részem. Bevallom, ez rendkívül jól esik. Különösen azután, hogy milyen megpróbáltatásokon mentem keresztül az elmúlt nyáron, és milyen lelki állapotban voltam akkoriban” meséli Krausz Gábor, aki büszkén helyezte el otthonában a győzelmet jelképező trófeát. Ez az elismerés folyamatos emlékeztetőként szolgál arra, hogy minden lehetséges, semmi sem kívülálló a határainkon.

Megszólalt a jövendőlátó is mi vár Gáborékra: 

Ahogy a csillagok magasban ragyognak, és a jövő homályában szétszórtak, egy jós bölcsessége kibontakozik, és megosztja velünk az eljövendő események rejtelmeit. Ma arról szeretnék szólni, hogy a közeljövőben Krausz Gábor és Mikes Anna életében egy különleges pillanat és boldogság születik meg.

A csillagok és a kártyalapok együttes játékából látható, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna köteléke mély és szenvedélyes lesz. A jóság jelei azt mutatják, hogy a két szív egymásra talál, és Gábor egy hatalmas lépést tesz afelé, hogy örökké tartó kapcsolatot építsen Mikes Annával. A jóslat szerint Krausz Gábor hamarosan meg fogja kérni Mikes Anna kezét, a boldogságuk alapkövévé téve ezzel az elköteleződést.

A szerelmük lángja egy hatalmas tűz lesz, amely nemcsak izzik, hanem ragyog is a körülöttük lévő sötétségben. Az égiek üzenetei azt sugallják, hogy a két lélek közötti kötelék erősebb lesz, mint bármely más próbatétel. A boldogságuk hatalmas sugárzása másokat is megvilágít majd, és példát mutat a tartós és mély kapcsolatok iránti vágyról.

De mi vár még rájuk a jövőben? A jóslatok azt mutatják, hogy Gábor és Anna gyorsan szülővé válnak. Ikrek fognak születni, akik az életüket megvilágítják és boldoggá teszik. Az ikreknek különleges sorsuk lesz, és édes szüleik sok örömöt és büszkeséget fognak érezni irántuk.

Ám a jósok szeme még tovább lát, és más életeket is megvilágítanak. Tóth Gabi, Krausz Gábor volt felesége életében is hamarosan gyermekáldás várható az új párjától. A csillagok egyetértenek abban, hogy a boldogság és az öröm hamarosan meg fogja érkezni az életükbe, és új fejezet kezdődik az életükben.

A jóslatok mindig csak iránymutatók, és a jövő mindig változik az életünkben hozott döntéseink és cselekedeteink függvényében. Krausz Gábor és Mikes Anna története azonban egy olyan lángot hordoz magában, ami fényt és melegséget hoz az életükbe. Legyen hát így, és reméljük, hogy a jósok jóslatai boldogságba és teljességbe öltöznek mindkét párnak.

 

“Annával nem a győzelem reményében vágtunk bele a versenybe, és a többi kiváló párost látva nem is gondoltam, hogy mi lehetünk az elsők. Alig hittem el, hogy ez valóra vált, de a döntő másik két tehetséges résztvevője, T. Danny és Marics Peti is szívből gratuláltak, és megerősítettek abban, hogy ne legyenek kétségeim. Tudom, hogy nem voltam a legügyesebb táncos, de a szavazó közönség értékelte, hogy mennyit fejlődtem rövid idő alatt, színpadi tapasztalat nélkül. Ezúttal is szeretném megköszönni mindenkinek a szeretetét és a bizalmát.”

Lehetséges, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna hamarosan fontos hírt osztanak meg velünk, amely akár az oltár előtti esküvőig is elvezethet, miután a sztárséf megtalálta a boldogságot Tóth Gabi utódjaként a profi táncos személyében?A Bors által kikérdezett hírességek jósnője szerint nem kizárt, hogy a páros hamarosan közös jövőjükről szóló izgalmas bejelentést tesz, ami akár a házasságkötésig is elvezethet.

Azonban ha hihetünk a Bors által megkérdezett sztárjósnőnek, akkor nemsokára nagy bejelentést tehet Krausz Gábor és Mikes Anna; sőt, még könnyen házasság is lehet a dologból.

„Anna nagyon jó hatással van Gáborra, megszerettette vele a táncot. Ezen a hétvégén is kifejezetten jól fognak szerepelni, hiszen a tánc nem csak a verseny miatt fontos Gábornak, hanem egy lelkimegnyugvás is a számára a magánéleti drámák után”

– kezdte a lapnak Lénárt Évi jósnő, aki szerint a sztárséf most még nem áll készen egy komoly kapcsolatra, hiszen friss a válása Tóth Gabival, de hamarosan újra nyitott lesz, és Anna mellett találhatja meg a boldogságot.

„Azt látom, hogy egy komoly kapcsolatra még nem áll készen, kell neki még egy kis idő. Viszont tagadhatatlan, hogy Annával jól kijönnek, és nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben még közelebb kerülnek egymáshoz. Még a házasság is benne van a pakliban”

– mondta a jósnő.

Borítókép:  TV2 Play

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/ujra-hazasodik-krausz-gabor/2

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top