Connect with us

Életmód - Egészség

Nekem teljesen megállította a hajhullásom, ráadásul sokkal dúsabb lett a hajam! Nem kell a drága kencéket venni! Filléres alapanyagok, és egyszerű elkészíteni!

Többféle hajhullást kiváltó ok létezik, de ha nem egészségügyi probléma áll a háttérben, ez a pakolás biztos segít.

Magas kálium, természetes olaj, szénhidrát, és vitamin tartalmának köszönhetően a banán puhítja a hajat, és megóvja természetes rugalmasságát, így megelőzi a haj töredezését. Könnyen kezelhetővé és fényessé varázsolja a hajat, segíti a gyorsabb növekedését, és megszünteti a korpásodást, hajhullást.

Hozzávalók:
1 banán
5 csepp mandulaolaj

Elkészítés:
Hámozd meg a banánt, villával törd össze, majd add hozzá a mandula olajat. Alaposan keverd el, majd pakolásként alkalmazd a fejbőrödre.

Masszírozd bele a pakolást alaposan a fejbőrödbe, majd tegyél rá száraz törülközőt és hagyd rajta 30 perci. Ezután öblítsd le a hajadat.
Ez a maszk minden típusú hajhoz ajánlott.

Heti két alkalommal tedd fel a pakolást. Első használat után már puha, könnyen kezelhető lesz a haj, idővel pedig belülről is regenerálódik.

Jelen lapon megjelenő információk nem minősülnek orvosi diagnózisnak vagy/és kezelésnek, az itt olvasható információk nem helyettesítik az orvosi vagy dietetikai kezelést, beavatkozást.

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top