Connect with us

Sztársztorik

Kossuth-díjat kap Győzike – Egy politikus mondta ki a hírt!

Magyarország első számú közjogi méltósága úgy gondolja, hogy Győzike olyan teljesítményt tett le a nemzet asztalára, amiért megérdemli az ő kitüntetett figyelmét, köszöntését – igy tette szóvá Novák Katalin köztársasági elnök “születésnapi gesztusát” Mi Hazánk alelnöke, Dúró Dóra.

Novák Katalin, hazánk köztársasági elnöke felköszöntötte Gáspár Győzőt, aki 50 éves lett. A különös gratulációt “Kossuth-díjat is kap Győzike?” cimű posztjában nem hagyta szó nélkül a politikus:

“A Fidesz szavazatfelhajtó reklámszakembereit nem igazán érdekli a köztársasági elnöki hivatal tekintélye, de az a baj, hogy a jelek szerint a hivatalt viselő köztársasági elnököt sem. Gáspár Győző, akivel kapcsolatban nem igazán lehet értelmesen meghatározni, hogy micsoda, 50 éves lett, Magyarország köztársasági elnöke pedig begyakorolt mozdulattal tollat ragadott, és aláírta a „showmant” felköszöntő levelet. Úgy gondolta, ez egy olyan esemény, amelynek kapcsán Magyarország első számú közjogi méltóságának teendője van, és véletlenül sem mulasztotta el sűrű elfoglaltságai közepette sem megírni levelét” – fogalmazott a szésőjobboldali párt alelnöke.

“A politikában minden cselekedetnek oka és szimbolikus üzenete van” – jelentette ki, hozzátéve:

“…..nem köszönti (viszont) azokat, akik a kormány politikájának veszteseiként nem kapnak megbecsülést: megalázó bérekért robotoló munkavállalókat, a munkájukat éppen filippínók miatt elvesztő családfenntartókat, alacsony nyugdíjukból nyomorgó időseket, évek óta romló körülmények közt dolgozó állami alkalmazottakat és még sorolhatnánk. De Győzikét igen. Ugyanis ő hoz szavazatokat a Fidesznek. Nem pedig azok, akikkel szemben a Fidesz vezeti ezt az országot. Novák Katalin azt üzeni, hogy neki köztársasági elnökként is azok számítanak, akik szavazatot hoznak a Pártnak. „Kifejezi a nemzet egységét…”? Ugyan. Minek, ha a felével is elműködik?

Novák Katalin nemcsak azt mutatta meg, hogy küldő pártjához hasonlóan nem tartja be az ígéreteit, hanem azt is, hogy elnökként kiszolgálja a Fidesz pártpolitikai érdekeit, engedelmeskedik kommunikációs utasításainak, pártszempontjait érvényesíti. Ennyire nem maradt a köztársasági elnöknek tartása, tekintélye, ennyire kell a szavazat. Néha már krumpli sem kell hozzá” – írta a posztjában a politikus.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top