Connect with us

Egyéb

Ezt nem láttuk jönni: Kiderült ki veheti át Vadon Jani helyét

Megtörte a csendet Sebestyén Balázs – Kiderült ki veheti át Vadon Jani helyét

Megvan a lista, köztük lehetVadon Jani utóda:

Az ideális rádióműsorvezető kiválasztása összetett folyamat, és a személyiségek sokfélesége miatt nehéz pontos neveket megjósolni. Azonban néhány olyan magyar celeb és médiaszemélyiség létezik, akik esetlegesen érdekesek lehetnek a reggeli rádióműsorok vezetésére:

  1. Puskás Peti: A tehetséges színész és műsorvezető, aki humorával és lazaságával sok rajongót vonzhat.
  2. Liptai Claudia: Tapasztalt műsorvezető, aki évtizedek óta jelen van a média világában, és sokak szerint kiválóan tudja kezelni a rádiós műfajokat is.
  3. Osváth Zsolt: A humorista, youtuber és stand-up comedy előadó, aki friss és szórakoztató stílusával képes lenne egyedi hangulatot teremteni a műsorban.
  4. Tóth Gabi: Az ismert zenész, akinek laza és könnyed stílusa könnyen belesimulhatna a reggeli rádióműsorok hangulatába.
  5. Gáspár Evelin: Az énekesnő és médiaszemélyiség, aki fiatalos lendülettel és energiával képes lehet megszólítani a fiatalabb hallgatókat.

Fontos megjegyezni, hogy minden műsorvezető egyedi stílussal rendelkezik, és a választás mindig a rádióállomás és a hallgatói közönség igényeitől függ. Az új műsorvezetőnek el kell találnia azt az egyensúlyt, amely az adott műsorhoz és hallgatói réteghez a legjobban passzol.

A 15 év után távozó kolléga helyére még nincs kőbevésett utód, de a műsorvezetők, Balázs és Rákóczi Feri, elárulták, hogy nem zárják ki egy női kolléga érkezését.

A rádiós műsorvezető, Vadon Jani december 11-én jelentette be, hogy végleg befejezi pályafutását a rádióban, ezzel felbontva a hosszú évek óta sikeres rádiós triumvirátust. Az esemény után sokan izgatottan várták, hogy hogyan folytatódik a műsor az új évben.

A Balázsék csapatában ma reggel csak Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs jelentkezett be, míg Vadon Jani széke üresen maradt. A két műsorvezető a szokásosan vidám hangulatban próbálták kezelni a helyzetet, de elmondták, hogy olyan, mintha egy gyászfolyamat lenne, és bármikor várnák, hogy Jani bejöjjön.

A műsorban Rákóczi Feri egy hasonlattal érzékeltette a hiányt: “Ez olyan, mint amikor 15 év után nincs meg a jobb karod.”

Jani távozását követően elindultak a találgatások, hogy ki lehetne a következő műsorvezető. Alekosz és Kabát Peti már jelezte érdeklődését, azonban Balázs és Feri elárulta, hogy egyelőre nincs fix jelölt. Kiemelték, hogy a választás során nem zárják ki egy női kolléga lehetőségét, és szívesen meghallgatnak mindenkit, aki érdeklődik a poszt iránt.

„Egyelőre egy csomó mindenkit behívunk és meghallgatunk, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. Ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán… Csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz” – mondta Balázs, hangsúlyozva, hogy semmi sem fix.

„Szóval nincs kőbevésett megújítási szándékunk, hogy na, akkor mi görcsösen beültetünk ide valakit, hogy pótolja Janit. Nem is lehet, nem is akarjuk, most új fejezet indul” – tette hozzá.

Hirdetés

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/megtorte-a-csendet-sebestyen-balazs-kiderult-ki-veheti-at-vadon-jani-helyet/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top