Connect with us

Egyéb

Idegosszeröppanást kapott a gyásztól a Cobra 11 sztárjának özvegye, miután férje és gyermekei is a halálba zuhantak egy repülőgéppel – Újabb részletek!

Összeroppant a gyásztól: megszólalt a Cobra 11 sztárjának özvegye, miután férje és gyermekei is a halálba zuhantak egy repülőgéppel

Christian Oliver özvegye először szólalt meg a borzalmas repülőgép baleset után, amely elragadta a szeretteit.

Nincsenek szavak arra, amit egy anya, egy társ érezhet akkor, amikor elveszíti a családját. Jessica Klepserrel pontosan ez történt, hiszen ahogy mi is megírtuk pár napja, a Cobra 11 sztárja és két kislánya lezuhantak egy repülővel és mindhárman meghaltak. Christian Oliver, valamint két kislánya, a 12 éves Annik és a 10 éves Madita a karibi Bequia szigetén nyaraltak, amikor a szerencsétlenség történt. Azt, hogy a pilóta pontosan miért vesztette el az uralmát a repülőgép felett, jelenleg vizsgálják. Szemtanúk azonban arról számoltak be, hogy a Bellanca 17-30A Super Viking repülőgép pilótájának a szélviszonyokkal gyűlt meg a baja. A tragédiáról egy videófelvétel is kikerült, most pedig megtörte a csendet a gyászoló édesanya is.

A Wundabar Pilates oldalán jelent meg a család közleménye, ugyanis a színész felesége ennek a cégnek a kaliforniai részlegének a vezetője. A nyilvánosságtól azt kérte az özvegy, hogy a család nevében is hagyják csendben gyászolni őket egy ilyen fájdalmakkal teli és nehéz időszakban – írja a People magazin.

Mélyen elszomorít minket a tragikus repülőbaleset, melyben szeretett családtagjaink életét vesztették. Lányaink, Madita, és Annik édesapjukkal, Christiannal együtt egy karibi nyaralásból tértek vissza, amikor a repülőgép, amin utaztak, motorhiba miatt az óceánba zuhant. Sajnos a kisgépen egyik utas sem élte túl a történteket – írják a bejegyzésben.

Madita, a Louis Armstrong Középiskola hetedikes diákja élettel teli személyiségéről volt ismert, és kiváló volt a tánc, az ének és a színészkedés terén. Annik, a Wonderland Ave Általános Iskola negyedikes diákja gyengéd, mégis magabiztos viselkedéséről volt ismert. Mindig ő volt az első, aki kedves szót vagy vigasztaló ölelést adott másoknak. Szenvedélyei közé tartozott a kosárlabda, az úszás és a művészet különböző formái. Akik ismerték őket, tudták, hogy milyen mély kötelék volt közöttük. Christian, egy európai és amerikai színész, valamint egy ingatlanügynök volt, aki világszerte hatalmas baráti hálózattal rendelkezett. Vesztét mindazok mélyen át fogják érezni, akik ismerték. Jessica szüleivel és nővérével Németországban marad – áll a posztban.

Itt vannak a részletek a szörnyű balesetről, melyben meghalt a Cobra 11 sztárja és két kislánya

Mint írtuk, Christian Oliver színész két lányával együtt életét vesztette, amikor kisrepülőgépük lezuhant a karibi Bequia-sziget partjainál. A gép tulajdonosa és pilótája szintén meghalt a balesetben. Egyelőre nincsenek hivatalos információk a tragédiáról, de egyre több szemtanú szólalt meg a baleset után.

Itt vannak a részletek a szörnyű balesetről, melyben meghalt a Cobra 11 sztárja és két kislánya

Álmai vakációt akart eltölteni a lányaival – és velük együtt halt meg.

Christian Oliver színész († 51, „Alarm for Cobra 11”) egy könnyű repülőgéppel zuhant a tengerbe a karibi Bequia szigetén csütörtökön. Ő, két lánya (10 és 12 éves), valamint a pilóta meghalt a balesetben.

Azt, hogy a pilóta pontosan miért vesztette el az uralmát a repülőgép felett, jelenleg vizsgálják.

Hirdetés

Repülőgép balesetA „Cobra 11” sztárja meghalt

00:51
Forrás: YouTube/@jadedewa4404, christianoliverofficial/Instagram, Getty Images, ORF2024.01.06

Szemtanúk azonban arról számoltak be, hogy a Bellanca 17-30A Super Viking repülőgépnek problémái voltak a szélviszonyokkal. És: úgy tűnt, a légcsavar és a motor rövid időre meghibásodott.

A baleset egyik szemtanúja, Cornell Campbell az iWitness portálnak elmondta, hogy a motor és a propellerek hangjai felkeltették a figyelmét: „Minden leállt. Azt mondtam a barátomnak: “A gép le fog zuhanni.”

Christian Oliver színész és lányai a tengerbe zuhantak ezzel a Bellanca 17-30A Super Viking könnyű repülőgéppel. A tulajdonos Robert Sachs volt a pilóta is. Mind a négy utas meghalt

Fotó: privát

Nem sokkal ezután a gép ismét felpattant, de a hiba miatt elvesztette a magasságot. Amikor a pilóta megpróbálta korrigálni a merülést, úgy tűnt, hogy a motor ismét meghibásodott  a szemtanú szerint “csak lemerült”.

A becsapódás pillanatát videóra is rögzítették

Fotó: privát

Campbell még azt hitte, hogy a gép felrobbant. Mert: “Az egyetlen dolog, amit hallottam, amikor a gép lezuhant: “Buff!” viz alatti.”

Az Alarm for Cobra 11 sztárja, Christian Oliver (itt, a 2019-es Cannes-i Filmfesztiválra) meghalt egy repülőgép-szerencsétlenségben csütörtökön.

Fotó: christianoliverofficial/Instagram

Christian Oliver (l.) Erdoğan Atalay oldalán Jan Richter nyomozót játszotta 2002 és 2004 között az „Alarm for Cobra 11” című filmben. Egy 2020-as interjúban Oliver elmondta, hogy bármikor szívesen visszatérne az akciósorozatba

Fotó: Gnoni Press

Egy másik szemtanú, a parti őrség nyugalmazott tisztje így számolt be: „Úgy tűnt, elment az áram, vagy meghibásodott a motor (…).”

A gép kezdetben úgy tűnt, hogy meg akar fordulni, és visszarepül a repülőtérre. De aztán feltámadt a szél. “Ebben a pillanatban a szél átvette az uralmat a repülőgép felett, és az a vízbe csapódott.”

A helyi hatóságok szerint Christian Oliver színész és lányai a mintegy 100 kilométerre lévő St. Lucia szigetállam felé tartottak. A gép alig néhány pillanattal a Bequia-szigetről való felszállás után bajba került.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top