Connect with us

Egyéb

A Szent Rafael Kórház Gyermekkórház inkubátorában hagyták magára a kisbabát!- A gyermek mellé, EZT a szívszorító üzenetet tették szülei:

A Szent Rafael Kórház Gyermekkórház inkubátorában hagyták magára a kisbabát!- A gyermek mellé, EZT a szívszorító üzenetet tették szülei:

A gyermek a Téli Tamás nevet kapta a kórház dolgozóitól.

Egy ép és egészséges újszülött jelent meg december 29-én a zalaegerszegi Szent Rafael Kórház inkubátorában. 

A kisfiú szakszerű ellátást kapott, és a köldökzsinórját már a kórházban vágták el a segítőkész ápolók. Az imádnivaló jövevény Tamás napján látta meg a napvilágot, így a dolgozók a Téli Tamás nevet adták neki. 

A szülők egy megindító üzenettel hagyták ott az elbűvölően szép újszülöttjüket: “Sajnos anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé, hogy gondoskodjunk a gyermekről. Mindkettőnknek nincs állandó otthona, így nehéz szívvel, de ezt a szomorú döntést hoztuk meg. Így biztosíthatjuk számára a legjobbat!”

A kórház Facebook-oldala pedig arról számolt be, hogy már meg is kezdték a hivatásos gyámügyi eljárást a fiúcska sorsának rendezése érdekében. A gyermeknek így lehetősége lesz egy szerető és gondoskodó családban felnőnie. 

Éppen egy hetes és egészséges az a kisfiú, akit kórházunk rendelőintézetének babamentő inkubátorában helyeztek el december 29-én, a délelőtti órákban.
A csecsemő 2360 grammal és 49 centiméterrel jött világra, a köldökzsinórt már kórházunkban látták el. Miután Tamás napján érkezett, a csecsemő- és gyermekosztály dolgozóitól a Téli Tamás nevet kapta. A gondoskodás mellett kórházunk megkezdte a hivatalos gyámügyi eljárást a fiúcska sorsának rendezése érdekében.
A cikknek még nincs vége, lapozz
Legyen szép és boldog életed Tamás!

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top