Connect with us

Egyéb

RENDKÍVÜLI: Leugrott egy 10 emeletes panel tetejéről és meghalt az ismert magyar színész

RENDKÍVÜLI: Leugrott egy társasház tetejéről és meghalt az ismert magyar színész – Nyugodjék békében!

Még utoljára boldog új évet kívánt, majd önkezével vetett véget az életének Zsolt.

Szilveszter éjszaka vetette le magát egy társasház tetejéről M. Zsolt. A középkorú színész halála előtt egy új filmen dolgozott, a stúdió, ahol dolgozott, szomorúan búcsúztatta volt kollégáját:

M. Zsolt játszotta az U-fájlok reboot filmekben az anti urbán gépet, valamint az U-fájlok remake filmben Fityisz Ferencet. Lett volna egy spin off, amiben ő lett volna a főszereplő, szabad kezet kapott, írta, tervezte. Ebből már nem lesz semmi

– írták.

gyertya gyász halál
Szilveszter éjszaka vetette le magát egy társasház tetejéről M. Zsolt Fotó: Pexels

Zsoltot sokan szerették, életvidám, barátságos ember volt, aki mindig mosolyt csalt az emberek arcára.

Roppant büszke voltam rá. Zsoltnak alkoholproblémái voltak, viszont több mint 1 éve nem ivott. Pár hónappal ezelőtt egy orvosi vizsgálat során felmerült a leukémia gyanúja, de szerencsére nem igazolódott be az orvosok elmélete.

– mesélte a Ripostnak a színész egyik ismerőse.

Kiderült, hogy Zsolt napokkal a tragédia előtt azt mondogatta a barátainak, hogy elege van a közösségi oldalakból és le fogja törölni magát.

Még a halála napján is mondta, hogy le fogja törölni magát mindenhonnan, de én nem hittem neki, ő pedig azt mondta, hogy majd meglátom. Még utoljára boldog új évet kívánt. Nem gondoltam, hogy a szó szoros értelmében törli magát erről a Földről.

– tette hozzá az ismerős.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Continue Reading

Ajanlo

To Top