Connect with us

Egyéb

Ilyen kapcsolat van köztük Mikes Annával

Ilyen kapcsolat van köztük Mikes Annával

A “Séfek Séfe” műsorvezetőjeként Mikes Annával alkotott párost, és már az első találkozás pillanatától kezdve nyilvánvaló volt a kettejük közötti kémia.

A híres séf, Krausz Gábor felfedte, kivel fogja ünnepelni a szilvesztert! Amikor elfogadta a “Dancing with the Stars” műsor felkérését, nem sejtette, milyen eredmények elé néz. Az eredmény azonban minden elképzelését felülmúlta.

A “Séfek Séfe” műsorvezetőjeként Mikes Annával alkotott párost, és már az első találkozás pillanatától kezdve nyilvánvaló volt a kettejük közötti kémia.

A duó végül megnyerte a táncversenyt, és az összhangjuk olyan mértékű volt, hogy sokan többet sejtettek a puszta táncnál. Nemrégiben a Tények műsorában Krausz Gábor őszintén beszélt a múltbeli eseményekről, köztük a válásáról és kislányáról, valamint arról is, hogy milyen viszonyban van táncpartnerével.

Egyértelmű, hogy a támaszom marad. Ez nem a műsorra szólt, ez nem egy kötelesség volt neki, hogy lelkizzen velem és támogasson. Egy teljesen őszinte emberi reakció volt, ami egy nagyon jó tulajdonsága is, hogy ő gondoskodó. De hála istennek, most már gondoskodni nem kell rólam, a lelkem szerintem rendben van. Persze, beszélünk nagyon sokat…

” – mondta sejtelmesen a szakács, aki ennél többet nem kívánt elárulni. Az adásból az is kiderült, hogy Gábor a kislányával, Hannarózával tölti majd az idei év utolsó estéjét.

Végre együtt vannak: egy közös fotóval tudatta Krausz Gábor, akkora a boldogság

Krausz Gábor és családja együtt ünneplik az első karácsonyt a válásuk óta: íme, a bájos pillanatok a kis Hannarózával! Krausz Gábor és Tóth Gabi házasságának záróakkordját augusztusban húzták meg. Habár életüket már külön folytatják, Hannaróza nevelését közös erővel viszik tovább.

Ez a karácsony különleges Krausz Gáborék számára.

A szentestét a híres szakács kislányával, Hannarózával töltötte. A közös időt memóriakártya játékkal tették emlékezetessé, melyről Krausz Gábor egy szeretetteljes fotót osztott meg Instagram-sztorijában, amely 24 órán át elérhető. Ezzel kívánt boldog ünnepeket a sztárséf. A fotón a kis Hannaróza, göndör tincseit egyszerűen copfba fogva és egy bájos, babakék fodros ruhában, apukájával játszik. Igazán szívmelengető, meghitt kép ez.

Sokan nem tudják ,hogy Krausz Gábor életében egy új fejezet kezdődött külföldön. 

Krausz Gábor életében egy új fejezet kezdődött külföldön. Ahogyan már beszámoltunk róla, ő lett a Hilaris Hotels executive séfje, feladata pedig az, hogy kidolgozza a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját. Ezt a kihívást időben találta meg, ami nagy lehetőség a számára a fejlődésre és kiteljesedésre.

Az a jövőkép nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent

– nyilatkozta korábban a Borsnak Krausz Gábor, aki azóta a Dancing with the Stars-t is megnyerte.

Krausz Gábor korábban nyilatkozta, hogy nagyon vonzónak találja azt a jövőképet, amit ez a közös munka és új kihívás hordoz magában. A Dancing with the Stars műsornak köszönhetően pedig számos új kapcsolat is kialakult az életében. Sokan feltételezik, hogy kapcsolatban van táncpartnerével, Mikes Annával, és úgy tűnik, hogy jó viszonyt ápol a műsor háziasszonyával, Lékai-Kiss Ramónával is. Ramóna és családja ugyanis meglátogatta a séfet az új munkahelyén, és erről több fotót is megosztottak a közösségi média oldalaikon.

Lékai-Kiss Ramóna és családja ugyanis meglátogatták a séfet az új munkahelyén Fotó: Instagram

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/ilyen-kapcsolat-van-koztuk-mikes-annaval?fbclid=IwAR2U1knuinVFRbvVWoz9WVoD_tj9JgJ0_V0XIHskgMMPn2norSwdw1W3elk

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top