Connect with us

Egyéb

Először mutatta meg gyönyörű feleségét Ambrus Attila vagyis a Viszkis rabló! Atya ég! Ritka Gyönyörű nőt talált maga mellé! Képek a cikkben!

Először mutatta meg gyönyörű feleségét Ambrus Attila vagyis a Viszkis rabló! Atya ég! Ritka Gyönyörű nőt talált maga mellé:

A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila, börtönbüntetése után jó útra tért, kerámiákkal foglalkozik, több tévés realityben felbukkant. Feleségével, Rékával, úgy tűnt, hogy nem lehet természetes úton gyerekük, az első végül lombikprogram segítségével született. A Mokka riportjában elmondták, hogy tavasszal kerekedni kezdett Réka hasa, elment vizsgálatra, és kiderült, hogy mégis terhes lett természetes úton, ezt pedig mindketten nagy csodának tartják.

A baba fiú lesz, a nevét is elmondták: Magor lesz a kisbaba. Ez egy régi magyar személynév és nemzetségnév, a mag szó -r kicsinyítőképzős származéka, így a jelentése magocska, szemecske, gabonaszem. A csodaszarvas mondája nyomán terjedt el az a hiedelem, hogy a jelentése magyar lenne. Bővebben a videón.

Ambrus Attila és felesége, RékaTV2

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top