Connect with us

Időjárás

Elszabadult a pokol, fedezékbe magyarok! Brutális szelek és féktelenül szakadó hó csapott le ránk karácsony előtt – fotók, videók – MÉGIS FEHÉR LESZ A KARÁCSONY!

Elszabadult a pokol, fedezékbe magyarok! Brutális szelek és féktelenül szakadó hó csapott le ránk karácsony előtt – fotók, videók

Igencsak szeszélyes és viharos időjárás tombolt ma országszerte: egyes helyeken enyhe idő volt jellemző, míg máshol szélvihar és havazás kavarta fel a levegőt.

Leginkább a Dunántúlon, valamint az északi tájakon fordultak elő záporok és zivatarok. Nógrádban mennydörgés volt, valamint intenzív jég- és hódara fehérítette be az udvarokat. Az Időkép számos felvételt megosztott az időjárási jelenségről.

Dobogókőn hótakaró lepte be a talajt. A Visegrádi-hegység legmagasabb pontján nagy mennyiségű hó hullott: mintegy fél óra alatt 3-4 centiméternyi vastag hótakaró keletkezett, ezzel téli ruhába öltöztetve a tájat.

A zivatart jég- és hódarazápor kísérte néhol olyan intenzitással, hogy az utcák, udvarok is kifehéredtek. A környékről több felvételt is kaptunk.

Mennydörgés, zivatar, jégdara Nógrádban pár nappal karácsony előtt. Videó: Nagy Katalin
Honton kifehérdett az udvar. Videó: Cellahóné Kupeczki Krisztina

Tápiószecsőn pedig durva szélvihar lepte meg a lakókat. A településen nagy károkat okozott a brutális erejű szél, amely fákat döntött ki, valamint bútorokat kapott fel. A MetFigylelő több fotót is megosztott a helységben uralkodó állapotokról.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top