Connect with us

Egyéb

Emlékszel még a The Kelly Family-re, ők énekelték a „Fell In Love With An Alien” című dalt? Lesd meg hogyan is néznek ki most a zenészek.

Emlékszel még a The Kelly Family-re, ők énekelték a „Fell In Love With An Alien” című dalt? Lesd meg hogyan is néznek ki most a zenészek.

Emlékszel még a The Kelly Family-re, ők énekelték a „Fell In Love With An Alien” című dalt? Lesd meg hogyan is néznek ki most a zenészek.

Emlékszel még a The Kelly Family-re, ők énekelték a „Fell In Love With An Alien” című dalt? Lesd meg hogyan is néznek ki most a zenészek.

 

A The Kelly Family egy nagy család, akik mindannyian zenélnek, és akiknek a legismertebb slágere a „Fell In Love With An Alien”. Eredetileg The Kelly Kids néven indultak 1974-ben, négy testvérrel, akik Daniel Kelly Sr. ír pap első házasságából születtek.

Eleinte csak cirkuszokban és helyi rendezvényeken léptek fel, de később nagyobb terveket szőttek, és a család többi tagja is csatlakozott a zenekarhoz. 1976-ban már híresek voltak Írországban, Spanyolországban, és elhatározták, hogy Olaszországban, Hollandiában és Németországban is megszerzik a rajongókat. A turné során kirabolták őket, ezért az utcán kellett zenélniük, hogy legyen pénzük hazajutni. Ennek ellenére egyre népszerűbbek lettek, amihez hozzájárult az egyedi megjelenésük is.

A ‘90-es években már a világ minden táján koncerteztek, beleértve Kínát is, ahol 20.000 ember előtt játszottak. Ekkor vettek egy kastélyt is Németországban, és megalkották az „I Cant Help Myself”, „An Angel”, „Fell In Love With An Alien” című dalokat is, amelyekben már Paddy és Angelo is szerepelt, a két legkisebb testvér.

2002-ben a The Kelly Family képviselte Írországot az Eurovíziós dalfesztiválon, ahol az „I Wanna Be Loved” című dalukkal a negyedik helyet foglalták el, azonban örömük nem tartott sokáig, mivel édesapjuk abban az évben infarktusban elhunyt, illetve nem sokra ezután, az egyik lánytestvérük, Barby elhagyta a társulatot egészségi okok miatt. Ezen események következtében, Paddy Kelly lemondott a hosszú hajról, illetve a zenéről és beállt szerzetesnek. Azonban 2010-ben elhagyta a kolostort, hogy visszatérjen a zenéhez. A zenész erre az évre egy új albummal rukkol elő, mely június 16-án lesz elérhető. Jelenleg is folytatja szóló karrierjét Németországban, ahol együtt él feleségével.

2002-ben a The Kelly Family képviselte Írországot az Eurovíziós dalfesztiválon, ahol az

„I Wanna Be Loved”

című dalukkal a negyedik helyet foglalták el, azonban örömük nem tartott sokáig, mivel édesapjuk abban az évben infarktusban elhunyt, illetve nem sokra ezután, az egyik lánytestvérük, Barby elhagyta a társulatot egészségi okok miatt. Ezen események következtében, Paddy Kelly lemondott a hosszú hajról, illetve a zenéről és beállt szerzetesnek. Azonban 2010-ben elhagyta a kolostort, hogy visszatérjen a zenéhez. A zenész erre az évre egy új albummal rukkol elő, mely június 16-án lesz elérhető. Jelenleg is folytatja szóló karrierjét Németországban, ahol együtt él feleségével.

A siker mellett, a The Kelly Family számos problémával küszdött, hiszen apjukat, Daniel Kelly-t egy nagyon szigorú személyként írták le, illetve Jimmy Kelly kritizálta is őt, hiszen ő és testvérei nem részesültek tanításban, révén, hogy csakis a zenéből szerzett pénzből élték napjaikat. Egy időben a fiúk el is akarták hagyni a The Kelly Family-t, mivel apjuk az összes pénzüket elköltötte.

“Túl hamar váltunk híressé, be kellett volna osszuk a költségeinket és kellett volna rendelkezzünk szakmai irányítással is.”

– mesélte az egyik lány testvér a The Irish Times-nak.

Az együttes hivatalos felbomlása után, a fiútestvérek közül voltak, akik szólóénekesként folytatták karrierjüket, vagy a feleségükkel együtt léptek fel, azonban soha nem egyesültek újra úgy, ahogy az eredeti felállásban voltak, egészen 2017-ig. Az idei évben a The Kelly Familyvisszatért a színpadra, az alábbi felosztásban: Kathy, John, Jimmy, Joey, Patricia és Angelo és kiadták a

„We’ve got Love”

című albumukat, melyben találhatunk régebbi, de új zeneszámokat is. Emellett, 2018-ban egy turnéra is elindulnak Németország területén.

A legkisebb fiútestvér, Angelo, testvéreivel továbbra is a színpadon látható. Paddy megnősült, és mostanra 5 gyermek büszke apja, akik az ő nyomdokaiba lépve, imádják a zenét.

Maite Kelly jelenleg egy saját ruha és kiegészítő üzletnek a tulajdonosa. 2009-ben a

„Tinkerbell 2” című filmhez készített dalokat, illetve a „Hairspray”

című musicalben is debütált. Annak ellenére, hogy szólókarrierjét folytatta, nem vállalta el, hogy színpadra lépjen a The Kelly Family-vel a németországi turnékon.

Korai évek

Hol kezdődött az egész?
A 60-as években Daniel Kelly és első felesége, Joanne az Egyesült Államokból Spanyolországba költöztek négy gyermekükkel, Dannyvel, Caroline-nal, Paullal és Kathyval. Spanyolországban Daniel és Joanne külön utat járt be; Joanne visszatért az Egyesült Államokba, és Daniel kapcsolatba kezdett a gyerekei bébiszitterrel, Barbarával.
Miután Barbara és John második gyermeke – Patricia – megszületett, a pár összeházasodott. Danielnek az első házasságából született 4 gyermeke élt vele, második feleségével, Barbarával pedig az évek során Danielnek még 8 gyereke született.1974-ben a legidősebb gyerekek, Paul, Caroline, Danny, Kathy és John “The Kelly Kids” zenekart alapítottak, ahol felléptek bulikon, helyi rendezvényeken, esküvőkön és részt vettek énekversenyeken. Kicsit később a banda tovább nőtt, amikor a kis Patricia és Jimmy csatlakozott hozzájuk. Első tévés fellépésük 1975-ben történt .
1978 óta Barbara és Daniel is csatlakoztak gyerekeikhez a színpadon. Caroline Patriciát tanította gitározni, míg Paul, Kathy és John hegedülni és néhány más hangszeren tanultak.

Spanyolország elhagyása

A spanyolországi siker után a család továbbment. Más változások is történtek a zenekarban; Daniel legidősebb fia, Danny a 70-es évek végén elhagyta a bandát. 1976-ban a család „The Kelly Family” néven turnézott Olaszországon, Ausztrián, Írországon, Németországon és Hollandián keresztül. E hosszú, néhány évig tartó turné alatt ezekben az országokban élt a család, és minden gyereket megtanítottak a helyi nyelvekre. A család 1977-ben kötötte első lemezszerződését (Németország), amikor később megszületett a kis Paddy (Írországban). Három évvel később Belgiumban és Hollandiában megjelent első számú slágerük a “Who’ll come with me” (Johnny az ének). Azóta a család bejárta Európát, elment az Egyesült Államokba, és újra visszatért Európába. A használt család sokat szerepel az utcán. 1980-ban a zenekar több taggal bővült; Joey és Barby is csatlakozott a bandához, míg Paddy és Maite csak nézelődtek a színpadon. A sok utazás és fellépés miatt a gyerekek soha nem jártak iskolába. Mindannyian otthoni oktatásban részesültek. A család az énekléssel keresett pénzt, és a nehéz időkben mindig voltak körülöttük kedves emberek, akik pénzt vagy ételt adtak nekik, amikor nagyon nehéz idők voltak. A gyerekeket különféle hangszereken tanították játszani, balettórákat tartottak. Daniel atya írta a legtöbb dalt, és ő volt a zenekar vezetője.

Barbara Kelly halála

A kis Maite születése után 1981-ben a család megtudta, hogy Barbara anya beteg. Mellrákja volt. A család keményen próbálkozott és sok mindent megtett a rák gyógyítása érdekében, de nem jártak sikerrel. 1981-ben, amikor Barbara egészségi állapota egyre romlott, a kis Angelo – utolsó gyermeke – Spanyolországban született, és ott maradt a család az anya haláláig. Barbara Kelly mindent szeretett Spanyolországban, és azt akarta, hogy Spanyolországban temessék el. A vágya teljesült. Amikor a család tudta, hogy anyának már nem lesz semmi baja, minden egyes hétvégét a folyóparton töltöttek piknikezéssel.

Két héttel a halála előtt a család leforgatta a “Christmas all year” című videokazettát, ahol különféle karácsonyi dalokat énekeltek. Barbara utolsó kívánsága volt, hogy elkészítse ezt a videokazettát. Barbara is rajta van azon a kazettán, és látható, milyen beteg volt; nagyon sápadt és sovány. Így 1982. november 10-én Barbara Kelly az ágyában halt meg, utolsó szavaival: „Élj tovább”.


A 80-as évek

Nem sokkal Barbara halála után Caroline elhagyta a bandát, és az Egyesült Államokba költözött, ahol orvost tanult, és ápolónő lett. Barbara halála után a család Spanyolországból Franciaországba költözött. Párizsban a család sokat játszott a metróállomásokon, ahol először használtak mikrofont is. A gyerekeket franciául tanítottak, és hamarosan franciául is énekelni kezdtek. A család egyik leghíresebb francia dala az “Une famille c’est une chanson” (Paddy és Daniel papa énekli). A 80-as években a banda így nézett ki: Dan atya, Paul, Kathy, John, Patricia, Jimmy, Joey, Barby, Paddy, Maite és a kis Angelo csatlakozott a bandához, amikor csak 2 éves lett. Szintén Párizsban találkozott Kathy leendő férjével, Vincenttel. 1988-ban a család megnyitotta saját „Kel-Life” lemezkiadóját Németországban. 1989-ben (Hollandiában) a család megvásárolt egy “Sean O’Kelly” hajót, ahol ténylegesen laktak, miután felújították. Ugyanebben az évben a Kelly család a hajójukon forgatta az egyik első zenei videóját “Sean O’Kelly” címmel. Hollandiában volt az első hivatásos ütőhangszertanáruk, Nippy Noya, aki nagyon jól megtanította őket kongán játszani.

Élet az “Over the Hump”-ig

1990-ben Kathy férjhez ment francia szerelméhez, Vincenthez, majd 1992-ben megszületett fiuk, Sean. Kathy nem hagyta el a zenekart a terhesség alatt és utána sem. 1990 júniusában Dan apa súlyos agyvérzést szenved, és az egyik teste megbénult. A “The Kelly Family” egyedül, apa irányítása nélkül lép fel és készíti el az összes koncertet. Apa agyvérzése után Kellyék főleg a német városokat járták be. 1992-ben a család kiadja “Street life” című albumát, amely nagy sikert aratott. Nagyon gyorsan, jövőre egy újabb nagyszerű és sikeres album következik, a “Wow”. Patricia dala az albumról, “No Lies” címmel nagy dal volt, és előadták néhány tévéműsorban és fesztiválon. A családok sokat énekeltek az utcákon, és a színpadon is, normál koncerteken, amelyeken akár 3000, néha több ember is elfért.

A púp fölött – szinte mennyország

1994, a hatalmas változások éve. Megjelent az “Over the Hump” album, amelyet áttörő siker követett Európa-szerte. Európában 4,5 millió, csak Németországban 3,5 millió példány kelt el belőle. Az “An angel” című daluk egész évben a német slágerlistákon tartja magát! Dan atya ismét jól van, és most volt először színpadon a gyerekeivel, Dortmundban, teltházas koncert Westfallenhallében, 16.00 fővel. A koncert kétszer készült, mindkét alkalommal teltházas volt. Ezt a híres koncertet felvették és VHS-kazettaként adták el. 1994-ben Patricia megírta első erős balladáját “First time” címmel, ami egy másik hatalmas siker volt a család számára. Az MTV hetekig-hetekig játszotta a “First time” című videót. A “First time” videó félmillió DM-be került, ami akkoriban a legdrágább videoklip volt Németországban.
1995-ben a zenekar a leghíresebb díjakat nyerte el, mint például: Bambi, Goldener Lowe, Goldener Bravo Otto, Goldene Europa, Viva Comet, Deutschen Videopreis stb. 1995-ben a zenekar Bécsben (Ausztria) játszott 250.000 emberen! 1996-ban újabb nagy siker született, megjelent az “Almost Heaven” című album. Kathy egyszer ezt mondta egy interjúban: “Apánk bement a stúdióba, meghallgatott 3 vagy 4 dalt, és azt mondta: “Ez már majdnem mennyország”, így találtuk ki az album címét.” Az első kislemez az albumról az “I can’t help yourself” volt, ami egy újabb hatalmas siker volt a banda történetében. Egyetlen „Nem tudok segíteni magamon”, amikor az 1. helyen áll a 8 országban! Közvetlenül a Stadion-Tour előtt Patricia megbetegedett, és egyáltalán nem vett részt ezen a túrán. Hetekig feküdt a kórházban, és egy ideje még tolószékben is ült. 1997-ben a család Írországba költözött, ahol az “East Grove” kastélyban laktak.

A 90-es évek vége

Amíg a család Írországban élt, kiadtak egy másik albumot “Growin’ Up”. Később, 1998-ban a család Németországba költözött, és vásárolt egy nagy és gyönyörű Schloss Gyminch kastélyt Köln közelében. Bár Jimmy nem élt együtt a családdal, összeházasodott egy ír nővel, és néhány évig Írországban élt, ahol később, válás után, egy évre kolostorba került. 1998-ban és 1999-ben Jimmy helyére a család unokatestvére, Adam Kelly került. Később, a “From their hearts” és a “Live live live” albumok megjelenése után a család nagy stadionturnéra indult és sok országot bejárt, ahol még nem jártak.
Az 1999-es év igazán intenzív, kemény és meglepetésekkel teli volt. 1998-ban a kastélygymnichi családi bulin Patricia végre találkozott igaz szerelmével, Denisszel. Pár évnyi kapcsolat után Patricia és Denis 2000-ben házasodtak össze ( anyakönyv ), majd 2001-ben egy templomban házasodtak össze. Ugyanebben az időben Maite az Egyesült Államokba ment tanulni. Paddy barátnője szakított vele, és megpróbált öngyilkos lenni, Angelo és hosszú távú szerelme, Kira végre hivatalos házaspárt alkottak, Joey-t egyre jobban érdekelte a sport, mint a zene, Barby egészségi állapota egyre romlott, ami az eredményt okozta; Barby 2000-ben, 25. születésnapja után hagyta el a bandát. Kathy elhagyta a bandát, és John is nem sokkal utána. A zenekar mindenekelőtt folytatta a turnét, zenélést, számos tévéműsorban szerepelt és még sok minden mást. A 2000-es év szünet volt a zenekar számára.

La Patata… új irány

2001-ben csendesen sok magánéleti változás történt a család életében. John férjhez ment szerelméhez, Maite Itoiz spanyol operaénekesnőhöz. Patricia feleségül ment egy Denis nevű orosz férfihoz, és megszülte első gyermekét – Alexandert. Angelo barátnője, Kira megszülte első gyermeküket, Gabrielt. 2002-ben a “The Kelly Family” egy bátor és vadonatúj lépésre szánta el magát, és részt vett az Eurovíziós dalfesztivál németországi “Grand Prix” versenyén, az “I wanna be loved” című dallal (Maite énekes). Sajnos végül a 4. helyen végeztek. 2002-ben hivatalosan már csak 6 tag maradt a bandában: Angelo, Maite, Paddy, Joey, Jimmy és Patricia. Kiadtak egy vadonatúj “La Patata” albumot, ami valami teljesen új volt a rajongóik számára.Más zenei stílus, más kép.

Barbynek saját dala is van az albumon (Spinning around), bár soha nem adta elő élőben. Barby nagyon kevés koncertet adott 2001-ben és 2002-ben a családjával. Az utolsó koncert Barbyval 2002. április 3-án volt. Bár hivatalosan Barby 2000 óta nem énekel. 2002 nyarán elszállt a szomorúság; Dan édesapa újabb agyvérzésben halt meg, mindössze 71 évesen. Írországban temették el. Mind a 12 gyermek részt vett a temetésen. 3 héttel később a zenekar folytatta turnéját. 2002 végén Angelo és barátnője másodszor lettek szülők, Helen lányával. A “The Kelly Family” 2002-ben és 2003-ban egész Európában turnézott, és ezalatt megjelent a “Cover the road” dvd.


Kemény munka és sok változás

2003-ban Paddy úgy döntött, hogy kettős munkát végez; szólóban folytatta, és még mindig a bandában volt. 2003 márciusában kiadta első szólóalbumát “In Exile” címmel, majd nem sokkal később kiadott két kislemezt a zenei videókkal: Pray pray pray, When you sleep. A „When you sleep” című dalt Angelo fiának, Gabrielnek írták (Paddy a keresztapja). Paddy számos különböző tévéműsorban szerepelt, részt vett számos vallással, háborúval, egészséggel stb. kapcsolatos tevékenységben. Bár nem hagyta el a bandát, és a banda 2003-ban tovább turnézott, ugyanakkor sikerült dolgozniuk következő albumukat. És így 2004-ben megjelent egy másik nagyszerű családi album, a “Homerun”. Az album minden egyes dalához volt videoklipp, bár csak a “Flip a coin” és a “Blood” voltak a hivatalosak, megjelentek a tévében és szerepeltek a listákon. Később, 2004-ben a zenekar turnéra indult a “Roncalli” cirkusszal.2004 nyarán a banda néhány hétig több koncertet is adott a németországi Köln melletti “Phantasialand” vidámparkban. Nem sokkal ezután Paddy otthagyta a bandát, és csatlakozott a franciaországi St. John kolostorhoz, ami óriási sokk volt a rajongók és a média számára is. 2005-ben Maite Afrikába távozott egy Togo-projekt miatt, így a bandának 4 tagja maradt: Joey, Jimmy, Patricia és Angelo. 2005 áprilisában Angelo feleségül vette hosszú távú barátnőjét, Kirát. Később, 2005-ben négyen kiadtak egy másik albumot, a “Hope”-t, amelyet Litvániának szántak. Az erről a CD-ről befolyt összeget Litvániában (Vilnius) speciális szervezeteknek szánták a szélsőséges körülmények között élő gyerekek támogatására. Jimmy kiadta a “best of” cd-jét “Babylon” címmel élete legjobb dalaival.

2006 – babaév

A Kelly család januárban és februárban részt vett a “Ki jön velem” turnéján, melynek tagjai: Patricia, Maite, Jimmy, Joey, Paul és néha Angelo és/vagy Kathy is. 2006-ban azonban Kellys számára nem a zene volt a legfontosabb. 2006-ban sok új baba született:
Angelo harmadszor lett apa. Felesége, Kira március 6-án szülte lányukat, Emmát Németországban.
Maite először lett anya, megszülte Ágnest.
Paul 7. alkalommal lett apa!
Joey harmadszor lett apa. Lillian lánya július 7-én született.
Jimmy is először lett apa. Felesége, Meike szülte lányukat, Aimee-t, aki augusztus 9-én született. Így 2006-ban 5 baba született a Kelly családban.
Májusban és júniusban a zenekar ismét turnéra indult a Roncalli cirkusszal, és júliusban Angelo kiadta első szólóalbumát, az I’m ready címet. Október-december folyamán a banda új “Good news” turnéra indult. Patricia, Maite, Jimmy, Joey és Paul nagy turnét tettek Németországban a német templomokban.

A Kelly család – a vég?

2007 januárja még mindig a “Good news” turné, bár Patricia szünetet tart, és Kathy váltja. Májusban Angelo szólóturnéra indul, és kilép a zenekarból. Paul is felmondott, és visszatért Írországba. 2007 augusztusában és szeptemberében a zenekar két hatalmas szabadtéri koncertet adott Berlinben és Dortmundban, a zenekar tagjai: Patricia, Maite, Joey, Paul és Kathy. Mivel a pletykák szerint Jimmy ott lesz, sokan arra számítottak, hogy Jimmy ott lesz, de ő nem volt ott, és már kiszállt a bandából, és az első szóló dolgait készítette elő. Jimmy előkészületei nem tartottak sokáig. Októberben Jimmy elment első önálló turnéjára “A hal gyomrában”. Ezzel egy időben Angelo egy másik turnéra indult, a „Live ’07 – Part 2” címmel.
Novemberben és decemberben a banda (Patricia, Maite, Joey, Paul és Kathy) úgy döntött, hogy egy újabb templomi turnéra indul, a “További jó hír” néven. Decemberben Angelo egy újabb szólóturnéra indult “Up Close”, ahol dvd-t is készített. Angelo szinte folyamatosan turnézott első albuma megjelenése óta egészen 2009-ig. Decemberben volt egy rövid turné a “Roncalli” cirkusszal, ahol Jimmy is csatlakozott a bandához. Ez volt az együttes eddigi utolsó turnéja. 2008. május 30-án a “The Kelly Family” (Maite, Patricia, Joey, Paul és Kathy) utolsó zenekari koncertjét adta Hollandiában, Maastrichtban, bár hivatalosan nem mondták, hogy ez lesz az utolsó koncert, de utolsó közös koncertjük.

Mindenki egyedül

2008 januárjában Maite másodszor lett anya, amikor megszületett második lánya, Josephine. És csak két héttel Josephine születése után Maite szólókoncertet adott a Schloss Gymnichben (Németország). Jimmy is másodszor lett apa. Felesége, Meike megszülte második lányukat, Maire-t (május 30.). Február-márciusban Jimmy ismét turnén volt. Áprilisban Angelo ismét elindult egy újabb album-kiadás-turnéra. Patricia 2008-ban, március 14-én adta legelső önálló koncertjét a Schloss Gymnichben. Sok rajongót meglepett új zenei stílusával; jazzt, és új, saját maga által írt dalait. Saját meglepetésére a visszajelzések nagyon pozitívak voltak, így 2008 őszén Patricia először indult önálló turnéra. A “Brought me home” elnevezésű jazzes turné nagy sikert aratott, ami a sajtóban is pozitív visszajelzéseket hozott. Patricia kiadta első maxi szóló cd-jét, az “A new room” címet, amely 4 saját írású jazz számból áll.
Eközben Maite néhány gálát és néhány szólókoncertet rendezett. De a legnagyobb meglepetés és sokk a világnak, de különösen a Kelly-rajongóknak, Paddy Kelly, vagy jobban mondva John Paul Mary testvér „kijövetele” volt. Paddy 2004-ben kilépett a zenekarból, és a St. John kolostorba ment, ahol 6 évig volt szerzetes. 2008 nyarán Medjugorjéban (Horvátország) jelent meg tanúságtételével, és énekelt néhány dalt. Ez sok reményt adott Kelly rajongóknak, hogy egy napon elhagyja a kolostort, és visszatér a zenei világba. A jelek szerint igazuk volt, bár eltartott egy ideig.

2009 – Maite mindenkit legyőz

A 2009-es év tele van különböző szólócuccokkal! Ahogy Kelly rajongói közül sokan gondolták és remélték, hogy Paddy továbbra is zenélni fog – igazuk volt. 2009 óta és 2010 első felében Paddy szerzetesként valamilyen “turnén” volt. Számos saját, imákkal teli dallal tett bizonyságot sok különböző országban: különösen Közép-Európában. Sok új vallásos éneket mutatott be, és az emberek gyorsan megtanulták fejből, és együtt énekeltek a “műsorain”. Bár Paddy még mindig szerzetes volt, és szívesebben hívta Br. János Pál Mária, nem kerülte el a média érdeklődését. Eközben Kathy templomi körútra ment, ami nem volt túl sikeres. Angelo elment utolsó önálló turnéjára, a “The Traveller”-re, és bejárta vele szinte egész Európát: Németországot, Lengyelországot, Írországot, Angliát, Litvániát, Spanyolországot, Portugáliát, Ausztriát, Dániát, Magyarországot, Svájcot, Franciaországot stb. eladva. Patricia kiadta második maxi cd-jét “Essential” címmel, és új turnéra indult, szintén “Essential” néven, ami újabb nagy siker volt. Jimmy azonban többnyire az utcán játszott, és nagyon jól teljesített.
Mindegy… a legjobbak közül a legjobb Maite volt. 2009-ben Maite kiadta első szóló maxi cd-jét, a “The Unofficial album”-t, amely új saját dalból állt, és turnéra indult Németországban és Hollandiában. Egy nagyon sikeres turné mellett Maite felvett egy dalt és videoklipet is készített Disney “Tinkerbell 2” című filmjéhez, német verzióhoz. Később, 2009-ben Maite a “Frauenzimmer” tévéműsorok egyik házigazdája lett! Ugyanakkor Maite számos különféle tévéműsort készített, de különösen a „Das Perfekte Promi Dinner” című filmben mutatta meg tehetségét a főzés terén. De a legnagyobb áttörést Maite a Musical “Hairspray” főszerepének megszerzése jelentette, amely 2009 decemberében indult, és majdnem egy évig tartott, szinte minden héten teltházas előadásokkal.

Paddy elhagyja a kolostort

Miután Európa-szerte bejárta vallomásait, Paddy megbetegedett, és lemondta a többi fellépését 2010 nyarán. Sokféle pletyka keringett, pl. hogy még leukémiás is volt. Szerencsére nem ilyesmiről volt szó. 2010 májusa után Paddy már nem lépett fel, és elhallgatott. Mindenkit nagy megrázkódtatás érte 2010 novembere, amikor hivatalosan kijelentette, hogy elhagyta a Szent János kolostort, és visszatér a zenei világba. A hírek olyan hatalmasak voltak, hogy még a sajtó és a tévé is beszélt róla jó ideig. A világnak nem volt ideje alkalmazkodni ezekhez a hírekhez, és nagyon gyorsan öntötte el a jó hír Paddytől, amikor megnyílt a hivatalos honlapja, youtube csatornája és facebook oldala. A youtube csatornáján csak egy videó volt. 1 hónap alatt a videót több mint 50.000 alkalommal nézték meg!
A többi Kellys olyan keményen dolgozott, amennyire csak tudott. Jimmy kiadta új szólóalbumát a “The Hometown Sessions” dvd-vel, és egy nagyon nagy és sikeres turnén vett részt (2010-2011). Patricia kiadta harmadik maxi cd-jét, az “It is essential”-t (néhány számban a gyerekeit is beleértve), és folyamatosan akusztikus-folk-jazz koncerteket adott. Később, 2010-ben csatlakozott a “Christmas moments” projekthez. A “Traum von Betlehem” című dal videoklipjét forgatta, ahol énekelt is. Patricia hangilag sokkal jobban fejlődött. A “Christmas Moments” nagyon nagy volt Németországban, és volt néhány teltházas koncert. A 2009-es “The Traveller” turné óta Angelo már nem énekelt. Családjával körbeutazta Európát egy lakókocsival. 2010 novemberében Angelo 4. alkalommal lett apa. Felesége, Kira megszülte fiukat, Józsefet.

2011 meglepetésekkel teli év

2011-es év. Patricia az évet néhány jazz, “Essential” koncerttel kezdi, ami egy kis turnéra vezeti el, a “Moments with Patricia Kelly” címmel. Paddy megosztja weboldalán vadonatúj dalát, az Unknown you-t, amely egy himnusz a Kultúra Pápai Tanácsa (a Vatikán) felkérte, hogy írjon a “Court of the Gentiles” nevű projekthez, és március 25-én Paddy legelső hivatalos előadása Párizsban (Franciaország). Március óta Maite belépett a “Let’s Dance!” és sok kemény edzés után megnyerte a projektet. Késő tavasszal mutatták be a Kelly Family “The Complete story” című cd- és dvd-gyűjteményét, és gyorsan követték a zenekar újraegyesüléséről szóló pletykákat, különösen, amikor Paddy egy interjúban elmondta, hogy egy újraegyesülési turnéról beszélnek. A találkozási pletykák még élénkebbé váltak, amikor Angelo bejelentette, hogy hivatalosan is visszatér a zenei világba, majd nem sokkal ezután bejelentette a 2011-es “Off road” turnékat. Nem sokkal később volt egy tévéműsor, ahol Angelo, Joey, Jimmy és Patricia együtt jöttek beszélni a Kelly család múltjáról és jelenéről, és közvetlenül azután, hogy meghirdették a “Christmas for all” turnét, amely Angelo, Patricia, Joey, Paul, Jimmy és felesége volt, a “Kelly Family” téli turné 2011-ben, de egy héttel később törölték.
Körülbelül egy hónappal később Patricia és Paddy bejelentette a “Stille Nacht” turnét, amelyen Paddy, Patricia, Kathy, Joey és Paul szerepel a színpadon. Maite nyáron vette fel első, igazi német nyelvű szólóalbumát, a “Das Volle Program” címet, amely szeptemberben jelent meg, majd nem sokkal ezután számos tévéműsort és interjút készített albuma és az első “So wie man tanzt so liebt man” című kislemez promóciója során. “. A “Stille Nacht” turné óriási sikert aratott Kellys számára. Németország-szerte mintegy 30 koncert aratott hatalmas sikert, és a legtöbb teltházas volt, és a sajtó és a média pozitív visszajelzései áradtak.

Különböző utak és Barby visszatérése

A 2012-es év különböző szólóprojektekkel indult. Joey folytatta a “No Limits” turnéját, amibe néhány extrém verseny és kihívás is beletartozott. Angelo felvette az Off Road című új albumát, és feleségével és gyerekeivel turnézott Európa-szerte. Maite számos különböző projektben, sok tévéműsorban vett részt, saját turnéjában, a “Die Maite Kelly Revue”-ban is, sőt egy németországi “Let’s Dance 2012” show zsűritagja is lett.
Paddy a német SternTV televízió kíséretében néhány hetet Afrikában (Etiópia) töltött, ahol meglátogatták a helyi segélyprojekteket, hogy segítsenek az ott élőknek. Közvetlenül afrikai látogatása után Paddy bejelentett egy 10 koncertből álló németországi turnét “Agape” néven, amely teljesen elkelt. Minden eladott jegyből 10 eurót a német Caritas kap, akik Etiópiában éheztek, és végül Paddy több mint 50.000 eurót szedett össze “Agape” turnéjáról.
Patricia “Songs & Stories” turnéja után szünetet tartott. Július 3-án 3,05 millió euróért eladták a Kelly Family egykori otthonát, a Gymnich-kastélyt. Novemberben Paddy, Patricia és Joey egy jótékonysági rendezvényen vett részt élőben az RTL-en. A rendezvény alatt Paddy nagyméretű “Szeretet Szentlélek” festményt festett, majd a festményt aukción értékesítették, a pénzt pedig a gyermekek megsegítésére fordított jótékonysági projektre. Ugyanebben a hónapban Patricia kiadta új cd-jét “Blessed Christmas” címmel. Tele feldolgozásokkal, hagyományokkal és saját készítésű karácsonyi dalokkal.
Decemberben Kathy kiadta vadonatúj kislemezét “You sleep with angels” címmel.
Decemberben a “The Kelly Family” ismét megtartotta “Stille Nacht” turnéját, akárcsak az előző évben. De ezúttal Barby Kelly volt a színpadon, Patricia és Joey gyerekei pedig sokat énekeltek a turné alatt. Eközben Angelo és saját családja bejárta egész Európát „Off Road” turnéjával. Minden gyermeke nagy részt vett a túrán. Angelo azt mondja: “Az egész műsor 50%-át ők készítették”.

Paddy férjhez megy, új cd-k, új dalok…

A 2013-as év a Maite új albumával, a “Wie ich bin”-vel (februárban jelent meg) és Paddy szóló akusztikus turnéjával, a “solo & unplugged” Európa-szerte kezdődött. Röviddel turnéja után, április 13-án Paddy megnősült. A hír váratlan volt, és minden Kelly-rajongó számára nagy sokkot okozott. E hírek után Paddy folytatta munkáját. Ismét megrendezett néhány “Art-peace” eseményt Németországban, új élő CD-ket adott ki, és folytatta “solo & unplugged” turnéját Európa-szerte. Jimmy az egész tavaszt lemezstúdióban töltötte új albumának felvételével, majd ősszel az új albummal folytatta “Viva la street” turnéját. Szintén tavasszal Kathy kiadott egy új kislemezt “You sleep with angels” – német és angol változatban, és még videoklipet is forgatott hozzá. Maite elindította német turnéját, a “Wie ich bin” új albumát, és időközben Maite férje hivatalosan is modell lett. Különböző cégek fotómodellje lett, különféle magazinoknak, díszletkártyáknak készített felvételeket. Novemberben Jimmy kiadta vadonatúj szólóalbumát, amit nyáron vett fel, a “Viva la street”-et, mely 11 új dalt tartalmaz!
Az év végén Patricia bejelentette a hírt saját könyvének kiadásáról, az életéről.
Angelo családja házat vett Írországban, és odaköltözött, és a költözés napjától kezdve forgatják az életüket, és végül kitalálták a dokumentumfilm-sorozatot, amelyet online mutatnak be. December folyamán Facebook-oldalára is posztolt különféle képeket a családjáról, és minden képhez néhány írásos sort is hozzáfű

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/fiuk-lanyok-velemeny/emlekszel-meg-a-the-kelly-family-re-ok

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top