Connect with us

Mindennapok

Figyelem! 1958 előtt születettek: Hatalmas bejelentés érkezett! Igazi Karácsonyi ajándék érkezik!

Figyelem! 1958 előtt születettek: Hatalmas bejelentés érkezett! Igazi Karácsonyi ajándék érkezik!

Nem mindennapi bejelentést tett az egyik kiskereskedelmi hálózat! Olyat hirdetett meg, aminek minden 65 év feletti örülni fog!

Egy héten át egyes termékekhez akár 20 százalékkal olcsóbban is hozzájuthatnak a Lidl üzleteiben a 65 év feletti vásárlók – derül ki a cég közleményéből.

A November 27. és december 3. közötti időszakban a 65 év felettiek:

  • minden friss zöldséget és gyümölcsöt 10 százalékkal,
  • minden Hazánk Kincsei száraztésztát pedig 20 százalékkal olcsóbban tudnak majd megvenni a készlet erejéig.

Az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehetők majd igénybe, és más kedvezménnyel nem vonható össze – írta a cég.

Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője a legújabb kezdeményezés kapcsán elmondta:

Vállalatunk az elmúlt közel egy évben számos lépést tett annak érdekében, hogy hozzájáruljon a magyar emberek kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, ezért is döntöttünk úgy, hogy most nekik szeretnénk valódi árelőnyt biztosítani, hogy könnyebben elérhetővé váljanak a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint jóval kedvezőbb áron tudják megvásárolni a méltán népszerű saját márkás, magyar beszállítóktól származó Hazánk Kincsei száraztésztákat.

Continue Reading

Ajanlo

To Top