Connect with us

Mindennapok

2,5 millióból kijön a 60 négyzetméteres álomotthon – és 2 nap alatt elkészül – VÉGRE MAGYARORSZÁGON IS!

2,5 millióból kijön a 60 négyzetméteres álomotthon – és 2 nap alatt elkészül

Az ICON által fejlesztett 3D nyomtatással készült otthonok nem csupán gazdaságosak, de a hagyományos építkezéshez képest számos előnnyel bírnak, többek között a hőszigetelés terén.

 

Forradalmi Építési Módszer

Egy 60 négyzetméteres otthon mindössze 2,5 millió forintból és két nap alatt felépül, köszönhetően a 3D nyomtatásnak. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a falakba nagyobb mennyiségű levegő kerüljön, ami jelentősen javítja a hőszigetelést.

A gép munka közben, mindössze 1 ember kell a felügyeletéhez:

Kiemelkedő Hőszigetelés

A 3D nyomtatás adta lehetőségek révén a falak szerkezetébe beépített levegőrétegek 60%-kal hatékonyabb hőszigetelést biztosítanak, mint a hagyományos módszerek. Ez nem csak a fűtési költségeket csökkenti, hanem a lakók kényelmét is növeli.

Gyors és Költséghatékony Megoldás

 

A 2,5 millió forintos ár és a 2 napos építési idő összehasonlítva a hagyományos építkezésekkel, jelentős előnyt biztosít. Az ICON szerint a jövőben további költségcsökkentés is lehetséges, akár 1 millió forintos szintig.

További Előnyök

  • Személyre Szabhatóság: A technológia lehetővé teszi a lakók számára, hogy az otthonukat a saját ízlésüknek megfelelően alakítsák ki.
  • Környezetbarát Anyagok: Az ICON 3D nyomtatásban használt anyagai fenntarthatóak és energiatakarékosak.
  • Rugalmas Tervezés: A 3D nyomtatás lehetővé teszi különféle építészeti formák és stílusok megvalósítását.

Jövőbeli Kilátások

Az ICON és hasonló vállalatok folyamatosan fejlesztik a technológiát, hogy még hatékonyabb és költségekben még versenyképesebb megoldásokat kínáljanak az ingatlanpiacon. Az ilyen típusú otthonok nem csak Magyarországon, de világszerte is egyre népszerűbbek lesznek, különösen a megfizethető lakhatás iránti növekvő igény miatt.

Ez a 3D nyomtatott otthonok fejlődése új korszakot hozhat az építészetben, amely nem csak költséghatékony, hanem környezetbarát és innovatív megoldásokat is kínál. Az ICON által nyújtott lehetőségek úttörők lehetnek ezen a területen, így egyre több ember számára válik elérhetővé az álomotthon megvalósítása.

Continue Reading

Ajanlo

To Top