Connect with us

Egyéb

6 nap alatt felépíthető ez a szenzációs gyorsház, a modern új generációs otthon olcsón! Olcsóbb mint egy használt autó…

6 nap alatt felépíthető ez a szenzációs gyorsház, a modern új generációs otthon olcsón!

TÖKÉLETESEN SZIGETELT LAKÁS, HÁZ 6 NAP ALATT FELÉPÍTHETŐ! – HA NEM TELIK DRÁGA LAKÁSRA, HÁZRA, AKKOR EZ A TÖKÉLETES MEGOLDÁS!

A TatraModulHome rendszer forradalmi megoldást kínál az otthonépítés terén, lehetővé téve gyors, költséghatékony és környezetbarát lakóházak felépítését. Ez a rendszer különösen azok számára ideális, akik költséghatékony megoldást keresnek, de nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén.

1. Modell: “Eco-Basic” – 1,800,000 Ft

  • Méret: 40 négyzetméter
  • Felszereltség: Alap hőszigetelés, egyszerű elektromos rendszer
  • Fűtésrendszer: Gázkazán
  • Jellemzők: Energiatakarékos LED világítás, praktikus elrendezés
  • Ideális: Egyének vagy kis családok számára, akik egy megfizethető, mégis kényelmes otthont keresnek.

2. Modell: “Comfort Plus” – 5,500,000 Ft

  • Méret: 50 négyzetméter
  • Felszereltség: Jobb hőszigetelés, modern elektromos rendszer, beépített konyha
  • Fűtésrendszer: Hőszivattyú
  • Jellemzők: Tágas nappali, energiatakarékos háztartási gépek, modern fürdőszoba
  • Ideális: Azok számára, akik egy kényelmes, jól felszerelt otthont szeretnének, energiatakarékos megoldásokkal.

3. Modell: “Eco-Luxury” – 9,500,000 Ft

  • Méret: 70 négyzetméter
  • Felszereltség: Fejlett hőszigetelés, intelligens otthon rendszer, napenergia-panelok
  • Fűtésrendszer: Hőszivattyú
  • Jellemzők: Elegáns belső terek, magas minőségű berendezések, intelligens otthon funkciók
  • Ideális: Nagyobb költségvetéssel rendelkező ügyfelek számára, akik egy luxus otthont keresnek fenntartható megoldásokkal.

A TatraModulHome rendszerrel mindenki számára elérhető a gyors és gazdaságos otthonépítés. Az “Eco-Basic” modell kiemelkedik rendkívül kedvező árával és praktikus megoldásaival. A “Comfort Plus” és az “Eco-Luxury” modellek további előnyöket kínálnak, mint például a hőszivattyús fűtésrendszer, amely jelentősen csökkenti az energiafogyasztást és növeli az otthon kényelmét. Az egyes modellek a modern otthonépítés különböző igényeit szolgálják ki, miközben fenntarthatóságot és költséghatékonyságot biztosítanak.

Olcsóbb mint egy normál lakás?Kategorikusan igen. 50-60%-al alacsonyabb áron felépíthető mint egy hagyományos lakás.

Gyorsházak Előnyei:

  1. Gyors Építkezés: A TatraModulHome rendszer lehetővé teszi a házak rendkívül gyors felépítését, akár 6 nap alatt, ami jelentős idő- és munkaerő-megtakarítást jelent a hagyományos építkezéshez képest.
  2. Költséghatékony: A gyorsházak építése jellemzően olcsóbb, mint a hagyományos házaké, mivel kevesebb munkaerőt és anyagot igényelnek.
  3. Energiatakarékos: A TatraModulHome rendszer által kínált modellek, mint az “Eco-Basic”, a “Comfort Plus” és az “Eco-Luxury”, kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, és olyan energiatakarékos megoldásokat alkalmaznak, mint a hőszivattyús fűtés, amely csökkenti az energiafogyasztást és növeli a kényelmet.
  4. Környezetbarát: A gyorsházak fenntartható anyagokból készülnek, és kevesebb hulladékot termelnek az építkezés során.
  5. Rugalmas Tervezés: A TatraModulHome gyorsházakat könnyen testreszabhatják az ügyfelek, lehetővé téve számos elrendezési és design opciót.
  6. Alacsony Karbantartási Költségek: A modern anyagoknak és a hatékony tervezésnek köszönhetően a gyorsházak karbantartása egyszerű és gazdaságos.

A TatraModulHome által kínált gyorsházak nemcsak a gyorsaságukkal és költséghatékonyságukkal tűnnek ki, hanem az általuk nyújtott biztonsággal és tartóssággal is. Egyik legfontosabb jellemzőjük, hogy minden ház 25 év garanciával készül, amely biztosítja a tulajdonosok számára a nyugalmat és biztonságot hosszú távon. Ez a garancia a házak szerkezeti integritását, az anyagok minőségét és az építési hibák elleni védelmet foglalja magában. Ez a hosszú távú garancia azt mutatja, hogy a TatraModulHome elkötelezett amellett, hogy tartós, megbízható és minőségi otthont biztosítson ügyfeleinek.

Ezenkívül a TatraModulHome gyorsházai különösen ellenállóak a természeti katasztrófákkal szemben, beleértve a földrengéseket is. Ezek a házak úgy vannak megtervezve és építve, hogy ellenálljanak a szeizmikus mozgásoknak, ami rendkívül fontos olyan régiókban, ahol gyakoriak a földmozgások. A földrengésbiztos kialakítás, a rugalmas szerkezeti elemek és a speciális építési technikák kombinációjának köszönhetően a TatraModulHome gyorsházai biztosítják a lakók biztonságát és kényelmét még a legkeményebb körülmények között is. Ez a földrengésbiztos design még egy lépéssel tovább viszi a gyorsházak innovációját, biztosítva, hogy ezek az otthonok nemcsak kényelmesek és költséghatékonyak, hanem rendkívül biztonságosak is.

Az Európai Unió döntéshozóit is egyre inkább foglalkoztatja a kontinensen uralkodó lakhatási válság, amely számos országot és régiót érint. Ennek fényében az EU elkötelezett amellett, hogy a következő években aktívan támogassa az alternatív lakhatási megoldásokat, mint amilyen a TatraModulHome rendszer által kínált gyorsházak is. Az EU célja, hogy ezek a támogatások elősegítsék az elérhető áron kínált lakhatási lehetőségek széleskörű elterjedését, csökkentve ezzel a lakhatási válság hatásait. Ez a támogatási politika nemcsak a hagyományos építkezési módszerek alternatívájaként szolgál, hanem a környezettudatos és energiatakarékos otthonok építését is előtérbe helyezi.

Jelenleg nagy lépésekkel halad előre a TatraModulHome gyorsházak magyarországi bevezetése. Egyik fontos mérföldkő a projektben a helyi szakemberek betanítása, amely jelenleg is zajlik. A TatraModulHome rendszer speciális összeszerelési technikái és a gyorsházak egyedi tulajdonságai miatt elengedhetetlen, hogy a magyarországi csapatok alapos betanításon essenek át. Ez a betanítási folyamat biztosítja, hogy a magyarországi építőcsapatok is ugyanolyan magas színvonalon tudják majd összeállítani ezeket a modern, energiatakarékos és környezetbarát otthonokat, mint a rendszer nemzetközi szinten ismert szakemberei.

A TatraModulHome gyorsházak várhatóan jövőre lesznek elérhetőek a magyar piacon. Ez a bevezetés jelentős előrelépést jelent a hazai lakhatási lehetőségek terén, különösen azok számára, akik gyors, költséghatékony és fenntartható megoldást keresnek. A TatraModulHome már teszt jelleggel felépített 10 darab otthont Magyarországon, amelyek bemutatják a rendszer előnyeit és alkalmazhatóságát a helyi viszonyok között. Ezek a tesztépítmények segítenek az építőcsapatoknak gyakorlati tapasztalatokat szerezni, valamint lehetőséget biztosítanak a leendő vásárlóknak, hogy személyesen is megtekintsék a gyorsházakat. Ez az előrelépés nagy várakozással tölti el azokat, akik izgatottan várnak a TatraModulHome gyorsházak piacra lépésére Magyarországon.

A cég tervezi, hogy az gyorsházakat különböző kedvezményes hitelkonstrukciókban részletfizetésre is az ügyfelek rendelkezésére bocsájtsa!

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top