Connect with us

Egyéb

Indulnak az Új Pályázatok: Ingatlanfelújításra, Fűtéskorszerűsítésre, Energiahatékonyságra, Szigetelésre, Ablak és Ajtó cserére adnak most pénz

Bevezetés

Magyarországon új pályázatok indultak, melyek célja az ingatlanok energetikai korszerűsítése, beleértve a szigetelést, fűtéskorszerűsítést, ablak- és ajtócserét. Ezek a pályázatok jelentős támogatást és kedvezményes hitellehetőséget kínálnak a lakosság számára.

Új Lakossági Épületenergetikai Pályázat

A kormány által tervezett új energiahatékonysági pályázat mintegy 20 ezer magyarországi lakóingatlant érint. A támogatás részben vissza nem térítendő, részben kedvezményes hitelből áll. Az egyes ingatlanokra átlagosan több mint 10 millió forint támogatás jut, a cél a legalább 30%-os energiahatékonyság-javulás elérése​​.

Komoly pénztámogatást ad az EU magánszemélyeknek családi ház felújítására! Ablak-és ajtó cserére, padlófűtésre, kazáncserére, új radiátorokra, konvektorra!

Lakossági Energiahatékonysági Pályázat 2024-2027

Az új lakossági energetikai pályázat a következőkre nyújt támogatást:

  • Homlokzati hőszigetelés
  • Födémszigetelés
  • Aljzatszigetelés
  • Nyílászárócsere és -korszerűsítés
  • Elektromos fűtéskorszerűsítés
  • Szellőzőrendszer és használati melegvízrendszer korszerűsítése
  • Megújuló energiát használó fűtési rendszer kialakítása, napkollektor telepítése

A támogatás összetétele: 10 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás és 10 millió forint kedvezményes hitel.

RENDKÍVÜLI! INGYEN elvihető dolgok: Autó, kanapé, franciaágy, számítógép, HAJDÚ mosogépek, zongora

. Új Lakossági Épületenergetikai Pályázat

Ez a pályázat lehetővé teszi mintegy 20 ezer magyarországi lakóingatlan energetikai megújulását. A támogatás részben vissza nem térítendő támogatásból, részben kedvezményes hitelből áll, amelynek összege ingatlanonként átlagosan több mint 10 millió forint lehet. A pályázat célja a legalább 30%-os energiahatékonyság-javulás elérése​​.

2. Lakossági Energiahatékonysági Pályázat (2024-2027)

Ez a pályázat lehetővé teszi természetes személyek számára, hogy támogatást igényeljenek lakóingatlanjuk korszerűsítésére. A támogatás két részből áll: 10 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás és 10 millió forint kedvezményes hitel. A támogatható munkálatok közé tartozik a hőszigetelés, nyílászárócsere, elektromos fűtéskorszerűsítés, és napkollektor telepítése. A beruházás során az épület energiahatékonyságának minimum 30%-kal kell javulnia​​.

Döntöttek: minden házra kötelező lesz a napelem; Íme a részletek:

3. Családi Ház Felújítási, Lakásfelújítási Pályázatok (2024)

Bár 2024-ban még nem jelent meg országos pályázat családi ház felújításra és lakásfelújításra, a Terrán Kft. által meghirdetett “TETÖrténeted” pályázat lehetőséget biztosít rövid történetek írására, tetőfelújítás vagy tetőcsere támogatás elnyerése érdekében. A nyertesek akár bruttó kétmillió forint értékű termékkel gazdagodhatnak, amely a tetőcserepeket és a szükséges kiegészítőket tartalmazza​​.

Continue Reading

Ajanlo

To Top