Connect with us

Időjárás

Váratlanul fog nagyot esni a hőmérséklet, ekkor lesz vége a nyári melegnek

Váratlanul fog nagyot esni a hőmérséklet, ekkor lesz vége a nyári melegnek

A következő napokban kizárt a csapadék, marad a nyárias meleg.

Csütörtökön ragyogó napsütésre számíthatunk, alig lesz felhő az égen. A csapadék kizárt. A keleties szél csak néha élénkülhet meg az Alföldön. 27 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Fotó: Pixabay

Pénteken sok napsütésre van kilátás fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Nem lesz változás a hőmérsékletben: marad a nyárias, 27 fok körüli idő – írja a Köpönyeg. 

Szombaton a sok napsütés mellett északnyugat felől gomolyfelhők érkeznek, de csak néhol alakul ki zápor. Az északnyugati szél átmenetileg megélénkül. 25 fok körüli mérsékelten meleg idő várható.

Vasárnap napos, gyengén felhős idő valószínű, csapadék nélkül. Az északnyugati szél megélénkülhet. Csökken a hőmérséklet: délután már csak 22-23 fok várható.

– Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni – szól dr. Pukoli Dániel tájékoztatója. 
 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/09/varatlanul-fog-nagyot-esni-a-homerseklet-ekkor-lesz-vege-a-nyari-melegnek

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top