Connect with us

Pénzügy

Megérkeztek Magyarországra is a 80 négyzetméteres hőszigetelt MODUL házak, 1,8 millió forintért! Így lehet olcsón lakásod!

RENDKÍVÜLI! Megérkeztek Magyarországra is a 80 négyzetméteres hőszigetelt MODUL házak, 1,8 millió forintért! Így lehet olcsón lakásod!

Megérkeztek Magyarországra is a 80 négyzetméteres leszigetelt családi házak, 1,8 millióból elkészül pár nap alatt >>>

Az építőiparban mindig is kiemelt helyen szerepeltek azok a megoldások, amelyek lehetővé teszik a gyors, költséghatékony és hosszú élettartamú épületek létrehozását. Egy friss innováció most Magyarországra is elérkezett egy Ukrajnából ide települt cég jóvoltából. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy mindössze 1,8 millió forintból 100 négyzetméteres, kiválóan szigetelt családi házat építsünk néhány nap alatt.

A technológia alapja a speciális, tűz- és vízálló, lélegző, újrahasznosított műanyagból készült panelek alkalmazása. Ezeknek a paneleknek számos előnye van:

  • Hosszú élettartam: A panelek tervezett élettartama több mint 90 év, ami a hagyományos építési módszerekkel készült házakéval is felér vagy azt meghaladja.
  • Költséghatékonyság: Az előregyártott paneleknek köszönhetően az építési költségek jelentősen csökkennek.
  • Gyorsaság: A felépítés csupán 4-5 napot vesz igénybe, már elkészített beton alapra. Ez hatalmas időmegtakarítást jelent a hagyományos építkezéshez képest.
  • Környezetbarát: A panelek gyártása során kevesebb hulladék keletkezik, ráadásul a hőszigetelésnek köszönhetően energiahatékony otthont kaphatunk.
  • Kiváló szigetelés: A panelekben található légbuborékoknak köszönhetően a hőszigetelés kiváló, felér egy 30 cm-es hagyományos szigeteléssel. Emellett nem penészednek, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és egészségességéhez.
  • Sokoldalúság: Bár a panelek korlátozzák a személyre szabhatóságot, a rendszer több tucat különböző típusterv közül kínál választási lehetőséget.

Az új technológia nem csak előnyökkel bír. A hagyományos téglaépítésű házaknál szinte bármilyen változtatás elképzelhető a tervezés során, addig ezeknél a paneleknél a költségvetés alacsonyan tartása érdekében korlátozottabbak a lehetőségek.

A panelek árát tekintve 1,8 millió forintból már felállítható egy ilyen otthon, azonban fontos megjegyezni, hogy ebben az árban még nincs benne a gépesítés. Viszont a speciális fűtési és hűtési rendszer már az alapcsomag részét képezi, így egy korszerű, energiahatékony otthonnal gazdagodhatunk.

Mutatunk néhány képet az egyik elkészült ház belső interiorából: 

Minimalista letisztult nappali, háttérben a konyha és egy külön étkező

Az egyik halószoba, világos színekkel

A konyhasziget, igazi amerikai konyha

Amikor építkezésről, otthonteremtésről beszélünk, a legtöbb ember számára az anyagi költségek jutnak eszébe elsőként. A munkaköltségek jelentős részét képezik egy építkezés teljes költségvetésének, ám az új technológiával készülő házak esetében ez jelentősen csökkenthető.

Az előregyártott panelek használatával az építési folyamat lényegesen gyorsabbá válik, ami közvetlenül befolyásolja a munkaerő-költségeket. A rövidebb építési idő miatt kevesebb munkaórát kell fizetni, amely hatalmas megtakarítást eredményez.

Ezenfelül az új technológiával készült házak minimális karbantartást igényelnek. A speciális, újrahasznosított műanyagból készült panelek nem penészednek és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Így a ház tulajdonosának nem kell aggódnia a rendszeres javítások, festések miatt, amelyek hagyományos házak esetében jelentős költségekkel járnak.

A tető kialakítása is egyedülálló: előre elkészített, lapos formájú, ami több előnnyel is jár. Egyrészt kevesebb alapanyagot igényel a kialakítása, ami költséghatékonyabbá teszi az építkezést. Másrészt a lapos tető ideális alapot biztosít a napelemek felszereléséhez. Ezzel nem csak a környezetet kímélhetjük, hanem hosszú távon jelentős megtakarítást érhetünk el az energiaköltségeken.

Összefoglalva, az új technológia nem csak a kezdeti beruházás során kínál költséghatékony megoldást, hanem hosszú távon is megtérülő befektetést jelent a tulajdonos számára. Az olcsóbb munkaköltség, a minimális karbantartási igény és az energiatakarékos megoldások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a technológia egyre népszerűbbé váljon az otthonteremtők körében.

Összességében ez a technológia egy ígéretes megoldás lehet azoknak, akik gyorsan, költséghatékonyan és környezetbarát módon szeretnének otthont teremteni. Egy olyan otthont, amely nem csak a jelen generációnak kínál menedéket, hanem a következő generációknak is.

A pontos információkról a forgalmazás megkezdése után (március) jelentkezni fogunk. Ne maradj le róla, iratkozz fel az oldalunkra a “Követem” gomb megnyomásával:

 

Figyelem!: a bútorok nem részei az alapcsomagnak, csak szemléltető jellegűek.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top