Connect with us

Egyéb

Megszakad a szív! A beteg férfi azt hiszi, vizsgálatra viszik.. zokogni kezd, mikor rájön a fájó valóságra.. Mi is vele együtt sírtunk, mikor megtudtuk MIT tesznek vele: (Videó!)

Megszakad a szív! A beteg férfi azt hiszi, vizsgálatra viszik.. zokogni kezd, mikor rájön a fájó valóságra.. Mi is vele együtt sírtunk, mikor megtudtuk MIT tesznek vele: (Videó!)

 

Az 59 éves Steve Price-t hasnyálmirigy gyulladással kezelték egy ohioi kórházban, és jelentős fájdalmai voltak, mivel súlyos komplikációk léptek fel nála. Már számos kivizsgáláson átesett, így nem csodálkozott, amikor azt mondták, megröntgenezik, és máris indulni kell.

Már megszokta, hogy ide-oda tologatják egy tolókocsiban, így engedelmesen tűrte, hogy végigutaztassák a liftben, majd végigtolják a kórházi folyosón. Ami azonban ezután történt, arra álmaiban sem gondolt volna! Ugyanis a kórház kápolnájába tolták a röntgen helyet, és a látványtól azonnal elsírta magát! Amit ugyanis látott, a következő volt: a lánya várta menyasszonyi ruhában, És persze sok, számára kedves ember!

A lánya (Janae Hauger) esküvőjét ugyanis már leszervezték, és nem számítottak a férfi betegségére. Janae ugyanakkor számított rá, hogy édesapja fogja az oltár elé kísérni. Ezért ha már az apja nem mehetett az esküvőre, akkor elvitték hozzá az esküvőt! Csodálatos meglepetés, és csodálatos érzelmek. A lány ezeket mondta: “Táncoltunk a közös dalunkra, és sírtunk. Ez egy nagyon meghitt pillanat volt, amire egész életemben emlékszem majd.

Olyan sok mindent feláldozott értem, és roppant hálás vagyok, amiért nekem van a világon a legjobb apukám. SZERETLEK!” Nézd meg velünk ezt a megható videót is, kár lenne kihagyni:

A cikk forrása: https://www.magyarhaza.com/2021/09/megszakad-sziv-beteg-ferfi-azt-hiszi.html

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top