Connect with us

Balesetek

Újabb tragédia érte a megvakított kemecsei édesanyát, darázscsípés végzett a középkorú családapával …

Újabb tragédia érte a megvakított kemecsei édesanyát, darázscsípés végzett a középkorú családapával …

A leginkább olvasott cikkünk a héten a megvakított kemecsei édesanya, Gabriella újabb tragédiája volt, de sokan kattintottak annak az édesapának a történetére is, aki egy darázscsípésnek köszönhetően vesztette el az életét.

Országszerte tarolt a vihar a nyár utolsó heteiben. A probléma Kemecsét is sújtotta. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település egyik lakója az a Lakatos Gabriella, akit a volt párja mindkét szemétől megfosztott.Gabriella egyelőre dolgozni nem tud, és az otthonát sem szívesen hagyja el a legfőbb támasza, a bátyja nélkül. Róbert most egy szomorú hírről számolt be lapunknak.

A korábbi házamat a nyomorult Gy. tette után a húgomnak ajándékoztam, hogy ott nevelhesse a kislányát, a most nagycsoportos óvodás Mírát, és együtt lakhasson az édesanyánkkal. Az épület azonban régi típusú, amiatt pedig a heves vihar annyira megtépázta, hogy gyakorlatilag akár a következő nagyobb esőzés lakhatatlanná teheti – mondta szomorúan a férfi. – Gabica most mindent elveszíthet, amit sikerült neki megteremtenünk. A kis Míra ragaszkodna hozzá, hogy a saját ágyában aludjon, de a házuk veszélyes, ezért minden este meg kell győznünk, hogy jöjjenek át hozzánk vendégségbe. Ez nem is nagy távolság, mert néhány számmal egymás mellett lakunk– árulta el az aggódó családtag.

Lakatos Gabriella
Kemecse
megvakított
Gabriella teljesen el van keseredve Fotó: korábbi, Bors

Borzalmas tragédia történt augusztus elején egy szigethalmi családapával. A 46 éves, életerős Rudolf öccsével dolgozott éppen, amikor a fejét megcsípte egy darázs. Az allergiás sokk miatt azonnal bevett antihisztamin és kálcium sem segített, a férfi mély kómába esett és 13 napig volt kómában. Bár önállóan lélegzett, és az utóbbi napokban jeleket is adott, szervezete végül feladta a harcot. Felesége és három gyermeke most magára maradt, egyelőre nem tudják még, hogyan tovább. Rudolf 37 percig volt a klinikai halál állapotában.

Önállóan lélegzett és az utolsó napokban már adott jeleket

– mondja az asszony, aki rettenetesen bízott férje felépülésében. Rudolf szervezete azonban a hétvégén feladta a harcot.

Rudolf, a családapa három gyerekével, Fotó: olvasói fotó

Ahogy arróla Bors korábban beszámolt, a borbélyként dolgozó Letfusz Zoltán a 9-es buszon utazott Budapesten, amikor pár suhanc inzultált egy férfit, akit az egyik megállónál kilöktek a buszból, Zolival együtt, aki épp leszállt volna. Bár az nincs kimondva, hogy a szeptemberi buszos balesetben repedt meg úgy Zoli bokája, hogy az végül a lába elvesztéséhez vezetett, a végtagjával kapcsolatos problémák mégis akkor kezdődtek. Áprilisban Zoli lábát amputálni kellett, jelenleg műlábra gyűjt. A barátai a súlyos baleset után eltűntek mellőle, a súlyos balesetért felelősek pedig nem lettek meg. A fiatal srác célja, hogy mielőbb visszatérhessen imádott szakmájához. A Bors olvasói támogatóan állnak hozzá.

A 29 éves borbély jelenleg műlábra, hogy visszatérhessen szeretett szakmájába. Fotó: Beküldött

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt,  döbbenetes tragédia történt csütörtök éjjel Vácon. Egy 16 éves lány, Zsaklin és egy 18 éves fiú, Ricardo életét vesztette egy halálos autóbalesetben. A mentők sem tudtak segíteni rajtuk, a két fiatal azonnal meghalt. Abalesetről szóló rendőrségi közlemény szerint “egy személygépkocsi sofőrje kezdett előzésbe, amikor a manőver után lehaladt az útról és fának ütközött”. Úgy tudjuk, hogy a két fiatal családjai egész éjjel a helyszínen virrasztottak. Ricardo édesanyja a baleset után órákkal a fia mellé feküdt. Ezzel szemben a lány édesanyja rá sem bírt nézni Zsaklin holttestére, egy rokon azonban odarohant Zsaklinhoz, és miközben ölelgette a lány holttestét azt kiabálta, hogy őt is öljék meg.

váci baleset
A halálos váci baleset helyszíne – Fotó: Bors

Varga István, az aranyásó vállalkozó halálhírét keltették, ám a 77 éves férfi él és virul, napi 10 órát dolgozik. A Ripostnak elárulta, hogy egy évvel ezelőtt lett volna esély arra, hogy távozzon az élők sorából, ugyanis egy rosszakarója patkánymérget tett a sörébe. Felesége orvos, a mentősökkel együttműködésben sikerült megmenteniük a vállalkozó életét.

Nem is ittam meg az egészet, de mikorra a feleségemmel hazaértünk, már nagyon rosszul voltam. Brutális gyomorrontást kaptam, és hánytam. A feleségem ájultan, az illemhelyen talált rám. Szerencsémre orvos, ezért tudta, mit kell tennie, de persze a mentőket is értesítette. Beszállítottak a kórházba, ahol napokig intenzív osztályon ápoltak”

 – árulta el az üzletember. 

Varag István, börzsönyi arany és ezüst
Varga István, a börzsönyi arany bányászója Fotó: Bors

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/09/ujabb-tragedia-erte-a-megvakitott-kemecsei-edesanyat-darazscsipes-vegzett-a-kozepkoru-csaladapaval

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top