Connect with us

Sztársztorik

Szomorú hírrel indul a reggel, meghalt az ország egyik legismertebb orvosa

Elhunyt dr. Noviczki Miklós

Felfoghatatlan.

Szomorú hír jött. Életének 73. évében elhunyt dr. Noviczki Miklós, a Nyíregyházi Jósa András Tagkórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályának egykori osztályvezető főorvosa.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház Facebook-oldalán közölte a gyászhírt, miszerint dr. Noviczki Miklós, a Nyíregyházi Jósa András Tagkórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályának egykori osztályvezető főorvosa, 2023. augusztus 18-án, életének 73. évében elhunyt.(A legfrissebb hírek itt)

Közleményük szerint dr. Noviczki Miklós alapította meg Nyíregyházán a kórház Kézsebészeti Részlegét, az ország egyik legelismertebb kézsebészeként, a nyíregyházi mikrosebészet megteremtőjeként is tisztelték.

– Tagja volt számos tudományos társaság vezetőségének és a traumatológiai szakmai kollégiumnak. Kiemelkedő munkásságát számos rangos kitüntetéssel, többek között a Magyar Traumatológus Társaság Lumnitzer-díjával, Nyíregyháza Város Inczédy György Életmű-díjával és Megyei Prima Díjjal ismerték el. Emlékét tisztelettel és kegyelettel megőrizzük – olvasható a kórház bejegyzésében.

Kövesd a Blikk Rúzs cikkeit a is!

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/aktualis/drama/meghalt-dr-noviczki-miklos/nflsbm2?fbclid=IwAR323Eu0JvD2R5eLjeOr20EzuQi5Rb79vKy8XAklSWJCjp_fT942zM_c0Ic_aem_AY6CXOaNrJmLJkuxW0BMXaWV-OsK0Zb8z-_wM9OQRrPQCWSUOQtrev7KHLdh1Mjjwyc

Continue Reading

Ajanlo

To Top