Connect with us

Sztársztorik

Ma készült el Berki Krisztián síremléke…a FELIRATOT nézzétek:

 

Hatalmas változásra figyelhetnek fel azok, akik most látogatnak el Berki Krisztián sírjához a Farkasréti temetőbe. Az egykori fejfa helyén egy fekete és világos szürke márványból készült, modern, mégis letisztult formavilágú síremlék jelzi az egykori Fradi-vezér örök nyughelyét.

Fotó: Vaskó Tamás

Szimbólumok sora díszíti a sírt

A kétféle márvány, a sötét és a világos örök ellentétét, ugyanakkor egymás karakterének kiemelését is jelképezi, míg a felső márványtömb központi helyén látható fektetett nyolcas, a végtelen jele számtalan dolgot üzenhet. A Krisztián iránti végtelen szerelmet, szeretetet, a sztár el nem múló emlékét… A sírkő szimmetriáját a felső márványelem töri meg, melyen a már említett végtelen jel mellett, Krisztián neve, aláírása és fényképe is helyet kapott. Külön márványkőre került a születési és a halálozási dátum, a vízszintes fekete márványfedlap pedig egy Berki Krisztiánhoz méltó Jászai Mari idézetet közvetít: „Senki voltam, ezért tudtam mindenki lenni.”

Fotó: Vaskó Tamás

Teljesült a gyászoló édesanya kívánsága

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony annak idején a Borsnak elárulta, milyen emléket szeretne állítani a fiának.

„(…) Biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez” – sóhajtotta akkor a fiát gyászoló édesanya. A sírkő pedig méltó a szavaihoz.

Mindenkit váratlanul ért a hír, többen nem is akarták elhinni: 2022. május 6-án meghalt Berki Krisztián. A rendőrség több autóval érkezett ahhoz a IX. kerületi társasházhoz, ahova nemsokra rá egy mentő is befutott. A szomszédok állítólag már több napja fültanúi voltak kiabálásoknak és veszekedéseknek, a zajok pedig az elmondásuk alapján Berki Krisztián lakásából szűrődtek ki. Ám azon az ominózus éjszakán Berki Krisztián örökre elhallgatott…

 

Mazsi lelkileg sokáig nem állt készen arra, hogy kilátogasson néhai férje sírjához

A Bors kereste Berki Mazsit és Berki Krisztián édesanyját is, ám egyikük sem akart nyilatkozni. Ugyanakkor az özvegy egyik közeli barátja elmondta, nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött az özvegy, lelkileg sokáig nem állt készen arra, hogy kilátogasson néhai férje sírjához, ezért is készült „csak” most el Berki Krisztián sírköve.

Fotó: Vaskó Tamás

„Sok kritikát kapott az utóbbi hónapokban Mazsi, holott azt senki nem tudta, mi zajlott ez idő alatt a lelkében. Küzdelmes, megterhelő időszak volt ez a számára, aminek a terhét örökké cipelni fogja. Azzal, hogy most elkészült a síremlék, amit megálmodott, talán egy kicsit könnyített a fájdalmán. Természetesen ő is jelen volt a síremlék elkészülténél”

– árulta el a barát a Borsnak.

Continue Reading

Ajanlo

To Top