Connect with us

Egyéb

Zokogva jelentette be a család: elhunyt a szentgotthárdi baleset 16 éves áldozata

Zokogva jelentette be a család: elhunyt a szentgotthárdi baleset 16 éves áldozata

Belehalt sérüléseibe a szombathelyi kórház intenzív osztályán az a 16 éves lány, aki az anyósülésen ülve szerda este súlyos autóbalesetet szenvedett Szentgotthárdnál.

Ahogy : a rendelkezésre álló adatok szerint egy 17 éves szentgotthárdi fiatal személyautóval közlekedett 2023. április 5-én, 20 óra 30 körüli körüli időben a 7454-es számú úton Magyarlak felől Szentgotthárd irányába, amikor a 9-es kilométerszelvényben a kocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az útról, majd a vízelvezető árokba csapódva állt meg.

Az előzetes hírek arról szóltak, hogy egy 16 éves lány a kórházba szállítást követően belehalt a sérüléseibe. Kira nagymamája és nevelőapja azonban nem sokkal később elárulták: a fiatal lány valóban rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, de még reménykednek benne, hogy magához tér.

A nagymama és az egész család reménykedett abban, hogy a mindig mosolygó Kira magához tér, ám ez sajnos nem így történt.

Az orvosok éjfélkor lekapcsolták az unokámat a gépekről. Meghalt, de a szülei felajánlották a szerveit, hogy másokon segíthessen. Hogy mások élhessenek. Most képtelen vagyok mást mondani

– mondta a gyászoló nagyszülő nagypéntek délelőtt a .

A lap beszámolója szerint Kira egészségügyi szakközépiskolába járt. A fiatal lány ápolónőnek készült, egész életét mások segítésének akarta szentelni. Most egészséges szerveivel segít majd a betegeken, családja ezt szeretné. A baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében még vizsgálja.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/aktualis/drama/szentgotthardi-baleset-16-eves-lany-meghalt-korhaz/bbct0gm?fbclid=IwAR1rdUwIUERr6kyxHYhY1YamFPe8-UAb5JQH2vtH6NaTxw8Ba4un1NKXzvk

Continue Reading

Ajanlo

To Top