Connect with us

Mindennapok

Rémálom! Üvegkoporsóban temették el a kislányt, a temetésen felébredt

Rémálom! Üvegkoporsóban temették el a kislányt, a temetésen felébredt

Camilát a Salinas de Hidalgo Basic Community Hospitalba szállították kiszáradásra augusztus 17-én. A fiatal lány hányt, gyomorfájdalmat és lázat tapasztalt.

Minden család rémálma vált valóra a Salinas de Hidalgo Basic kórházban Mexikóban. A kórház minden valószínűség szerint hibát követett el, amikor nem vették komolyan a gyermek betegségét. A kislány lázas volt, fájt a gyomra és hányt. Először paracetamolt kapott a kórházban, majd hazaküldték, de a családja visszavitte a kórházba, mikor nem javult az állapota – írja a Foxnews.

Camilát a Salinas de Hidalgo Basic Community Hospitalba szállították kiszáradásra augusztus 17-én. A fiatal lány hányt, gyomorfájdalmat és lázat tapasztalt.

Camila állítólag paracetamolt kapott, és kiengedték a kórházból. Camila szülei azonban látták, hogy az állapota romlik, és egy magánorvos sürgette őket, hogy vegyék fel újra a Salinas de Hidalgo közösségi kórházba, miután saját módszerei nem segítettek.

Camila Roxana, 3, dátum nélküli fényképen. Halottnak nyilvánították, de édesanyja észrevette, hogy még lélegzik, majd , szerdán meghalt a mexikói Salinas de Hidalgo városában. (@mery.mendozaperalta/Newsflash) (@mery ) .mendozaperalta/Newsflash)

[

]

Camila édesanyja azt állította, hogy a kórházi személyzet elhanyagolta a lányát a második látogatása során. Azt mondta, sokáig tartott, amíg oxigént adtak neki, és nehezen adtak neki intravénás folyadékot.

“Nem tették rá, mert nem találták a kis ereit. Végül egy nővérnek sikerült” – mondta Mary Jane Peralta az El Universal San Luis Potosínak.

Camilát végül egy zárt szobába vitték, ahol Mary nem tudta elérni – állította a traumatizált anya. A 3 éves kislányt ekkor állapította meg a kórház.

Peralta elmondta, hogy mielőtt Camilát elvitték volna, még érezte, ahogy a lánya átöleli. 

“Még mindig ölelt, elvitték, és azt mondták nekem: “Hagynod kell békében pihenni” – emlékezett vissza Peralta.

Camila családja bepereli a Salinas de Hidalgo Basic Community Hospital-t hanyagság miatt. (Google térkép)

Camila másnapi temetésén Peralta páralecsapódást észlelt lánya üvegkoporsójának fedelén. Peralta azt javasolta, hogy Camila még mindig lélegzik, és a többi résztvevő azt mondta neki, hogy hallucinál a bánat miatt.

Camila nagymamája ekkor vette észre, hogy a fiatal lány szeme mozog. Az “elhunyt” lány pulzusa állítólag 97 ütés/perc volt.

Camilát ezután egy kórházba szállították, ahol másodszor is halottnak nyilvánították. Édesanyja szerint a pulzusa percenként 35-re esett a mentőautóban. 

Az első halálok a kiszáradás, a második az agyödéma vagy agyduzzanat volt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Következő oldal

Megosztás a Facebookon

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/remalom-uvegkoporsoban-temettek-el

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top