Connect with us

Egyéb

„Anyukám koporsójába temessetek el.” – Egy haldokló kisfiú szívszorító kívánsága, amely bejárt a világot

„Anyukám koporsójába temessetek el.” – Egy haldokló kisfiú szívszorító kívánsága, amely bejárt a világot

Az összeroskadt Piotr, megkezdte az intézkedéseket fiának temetése érdekében. Ezekben a csendes napokban történt, hogy Filip egy olyan kérdést intézett apjához, ami felébresztette benne az első reménysugarat. Piotr elmagyarázta:

„azt mondja, hogy én egy angyal vagyok, aki itt vigyázz rá, és az anyja a mennyországban fog rá vigyázni. Arra kért, hogy anyja mellé, Lengyelországba temessük, hogy az édesanya tudjon rá vigyázni a mennyországban.”

A Kwansky családnak meg volt az anyagi háttere, hogy a fiút Lengyelországba szállítsák és kérését teljesítsék, de ez az a pont, amikor a történet egy teljesen más fordulatot vesz. Egy barátjuk gyűjtést szervezett a számukra. Kevesebb, mint négy hónap alatt a Kwansky családnak sikerült a célösszeg 369%-át összegyűjteni, majdnem 24.000 fontot, hogy teljesítsék Filip utolsó kívánságát. Az összeg több mint fele az akció utolsó hetében gyűlt össze.

[

]

Ennek a tragikus történetnek nem tudunk elképzelni ennél szebb befejezést. Ez a fiú azzal az érzéssel fogja elhagyni ezt a világot, hogy családjának, barátainak, és idegeneknek is fontos volt.

Oszd meg ezt a történetet, gondoljunk minél többen szeretettel erre a kicsi családra.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/igaz-tortenetek/anyukam-koporsojaba-temessetek-el/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top