Connect with us

Egyéb

Ma az angyalok magukhoz szólították az én kicsi Kendra babám és erről a magyar egészségügy tehet! Olvasd el, mert a Te babáddal is előfordulhat! Egy édesanya megrázó vallomása.

Ma az angyalok magukhoz szólították az én kicsi Kendra babám és erről a magyar egészségügy tehet! Olvasd el, mert a Te babáddal is előfordulhat! Egy édesanya megrázó vallomása.

[

]

A mentőben fogta a kezem,bàgyadt volt,kereste a cicit,bekapta az infúziós kezét,azt ràgcsàlta. Aro-ra vittèk,nem mehettünk be.4 kor jött ki az orvos,behívott minket,s elmondta,hogy 10% az esélye az életbemaradásra!!!Beengedtek minket hozzá,gépekre volt kapcsolva,folyamatosan álltak le az életfunkciói,teste teljesen kiütéses … Összetörtünk férjemmel,csak sírtunk-mondtuk neki,ne adja fel!küzdjön!hazajöttünk,fél 1 re visszamentünk-bementünk hozzá,s màr csak a gépek tartották életben, beszéltünk neki,elmondtuk mennyire szeretjük,s ha már nincs ereje küzdeni,akkor elengedjük…
Pénteken fél 2 kor felment az angyalkákhoz az én kicsi babám… A diagnózis: agyhártyagyulladás,s a legagresszívabb fajta!!!Hogy kitől-mitől kapta el??? >> Prevenar 13-mal 2x volt oltva,nem volt beteges…Azonban elkaphatta 1 puszival,1 tüsszentéssel…vannak olyan emberek,akik hordozók,de nem tudnak róla,s a kicsiknek még nem erős az immunrendszerük. visszagondolva nagyon sok idő ment el mindenhol-papírok kitöltésével,kórhàzba való felvétellel,àtszállítási papírokkal-ahelyett hogy azonnal antibiotikumot kapott volna!!! Miért nem lehet a mai gyors világban előbb ellátni a beteget s azután a papírokat töltögetni? Miért nem lehet a mentő már úton s a papírok elektronikusan? Tudom hogy Kendrust ez már nem hozza vissza,s Nem is akarunk hibàztatni senkit,csak érthetetlen ez az egész!!!” Nyugodj Békében Te kis drága lélek! Egy megosztással adózzunk emléke előtt!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/ma-az-angyalok-magukhoz-szolitottak-6/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top