Connect with us

Egyéb

Hatalmas a boldogság! Jön a harmadik!Nem bírta magában tartani Gáspár Bea !Így tudatta a nagy hírt!

Hatalmas a boldogság! Jön a harmadik!Nem bírta magában tartani Gáspár Bea !Így tudatta a nagy hírt!

Azért vetette alá magát az operációnak, mert az orvosa szerint, ha évente tíz kilót felszed, szív- és érrendszeri betegségek, vérnyomásproblémák is kialakulhatnak a meglévő betegségei mellé. 

Gáspár Bea 13 kilót fogyott

A műtét óta rohamosan fogy, de a  elárulta, arra figyelnie kell, hogy kis adagokat egyen és igyon, mert a gyomra befogadóképessége két deciliter lett. Ha ennél többet fogyaszt, nagy fájdalmai lesznek. Emellett az is fontos, hogy lassan táplálkozzon, mert csak percekkel evés és ivás után érzi, hogy megtelt a gyomra. 

Bea fogyása:

Jelenleg ugyan lelassult a fogyás, de mindent megtesz azért, hogy még több súlyfeleslegtől szabaduljon meg. Két hónap alatt már 13 kiló ment le róla, jelenleg 78 kilót mutat alatta a mérleg. Férje, Gáspár Győző is dicséri az alakját, sokat bókol neki. 

Gáspár Bea július végén a szülinapja ünneplésekor és augusztus végén: sokkal dögösebb ruhába bújt.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző, Instagram/Gáspár Evelin

– Nőcisebben tudok öltözködni, magas sarkú cipőket is fel tudok venni ismét, nem panaszkodom annyit arra, hogy fájnak a lábaim és az ízületeim, nem fújtatok, ha lépcsőzni kell. Olyan ruhákat tudok hordani újra, amik évtizedekkel ezelőtt jöttek rám legutóbb. Ez fantasztikus érzés! Ilyenkor úgy érzem, megéri minden szenvedést – mesélte a hetilapnak. 

Nem csak a ruháin érzi a változást, hanem az egészségén is. A Gáspár család nőtagjai cukorbetegséggel vagy inzulinrezisztenciával küzdenek, de Gáspár Bea már elhagyhatja a gyógyszereit. 

– A cukrom teljesen rendben van! Nem hittem el. Jobb eredményeim lettek, mint Evelinnek – osztotta meg az olvasókkal.  

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/hatalmas-a-boldogsag-jon-a-harmadik/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top