Connect with us

Mindennapok

Nagy a baj, Nagy Feró megírta a végrendeletét. Mesés vagyonáról rendelkezett..

Nagy a baj, Nagy Feró megírta a végrendeletét. Mesés vagyonáról rendelkezett..

– magyarázta a lapnak, hozzátéve, hogy hiába 77 éves, még nagyon jó erőben van, ugyanolyan dinamikus és fitt, mint eddig. Állítása szerint ez egyrészt a Jóistennek köszönhető, másrészt azonban ő is mindent megtesz annak érdekében, hogy ne legyen ,,egy fáradt, vén, öreg bácsi”. 

[

]

Feró a Bors kérdésére azt is elárulta, hogy számára is fontosak a szerettei, a családja, ezért semmiképpen sem szeretne kellemetlenségeket hátrahagyni, ha eltávozik, ezért már meg is tette a szükséges előkészületek. 

,,Az embernek komolyan kell venni mindent, és kötelessége gondoskodni a családjáról, így nekem is megfordult a fejemben a végrendelet. Nálunk azonban ennek az elintézését végül nem én vettem a kezembe, hanem a feleségem, de nekem ez tökéletesen megfelel. Elosztottuk, amink van, nekem az a fontos, hogy mindenki egyformán járjon majd jól, ha eljön az ideje. Persze nem nagy örökségről van szó! Van egy házam és két kutyám” – mesélte nevetve. 

A zenésznek fél évvel ezelőtt született meg a legkisebb, negyedik unokája, és szilárdan állítja, az a legnagyobb boldogság az életében, ha velük töltheti az időt. 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/nagy-a-baj-nagy-fero-megirta-a-vegrendeletet/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top