Connect with us

Sport

Szoboszlai Dominik drámai üzenetet küldött a Magyaroknak az 5-0-ás vereség után

A magyar labdarúgó-válogatott súlyos, 5-0-s vereséget szenvedett a német válogatottól egy nemzetközi mérkőzésen, ami minden szurkolót és játékost egyaránt megrázott. A mérkőzés után a válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik drámai üzenetet tett közzé, melyben őszintén szólt a csapat helyzetéről és a szurkolók támogatásának fontosságáról.

“Ez egy kemény este volt számunkra”

Szoboszlai az Instagram-oldalán szólalt meg, ahol megköszönte a szurkolók kitartó támogatását, különösen ilyen nehéz pillanatokban. “Ez egy kemény este volt számunkra, és mindannyian tudjuk, hogy jobbat vártunk magunktól. Köszönjük a szurkolóknak, hogy mellettünk állnak, és hogy hisznek bennünk akkor is, amikor nehéz időszakot élünk meg” – írta a közösségi médiában.

A csapatkapitány hangsúlyozta, hogy a vereség után nem lehet más, mint előre tekinteni. “Tovább kell lépnünk, és mindent megteszünk, hogy a következő mérkőzésen javítsunk. A hibáinkból tanulva újra felállunk, és megmutatjuk, hogy ennél sokkal többre vagyunk képesek” – tette hozzá.

A szövetségi kapitány is megszólalt

A meccs után Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szintén elismerte, hogy az eredmény szégyenteljes volt. “Szégyellnünk kell magunkat, de Németország ellen veszíteni nem szégyen, az 5-0 viszont már az” – fogalmazott Rossi. Elmondta, hogy a felelősséget elsősorban ő viseli, de a játékosoknak is magukba kell nézniük.

Mi jön ezután?

A vereség ellenére a csapat előtt még hosszú út áll, és ahogy Szoboszlai is említette, fontos, hogy a játékosok és a szurkolók egyaránt összefogjanak. A következő mérkőzésen mindenképpen bizonyítani akarnak, hogy az 5-0 csak egy szerencsétlen kilengés volt, és a magyar válogatott képes visszavágni a jövőben.

A szurkolók bizalma és támogatása kulcsfontosságú ebben a helyzetben, és ahogy Szoboszlai is mondta, “most van igazán szükségünk rátok”.

Continue Reading

Ajanlo

To Top