Connect with us

Egyéb

A fiatal 30 éves nő megvette ezt a 39 m²-es lepusztult 10. emeleti lakást! Nézzétek mit hozott ki belőle:

Amikor a 30 éves Anna megvásárolta ezt a kicsi, lepusztult 39 m²-es lakást a 10. emeleten, sokan csodálkoztak, hogyan fog egy ilyen kihívásokkal teli ingatlanból élhető otthont varázsolni. Anna azonban látott benne fantáziát, és bátran belevágott a felújításba. Modern, világos tereket álmodott meg, ahol a praktikusság találkozik a stílussal. Az eredmény lenyűgöző: a lakás minden négyzetmétere funkcionális, a régi, kopottas helyiségből modern, otthonos és egyedi élettér lett, tele kreatív megoldásokkal.

A megvásárolt ház komoly javítást igényelt, mivel már több mint 15 éve nem lakták.

Egy barátnőjét vonta be aki tervezéssel foglalkozik, ketten alkották meg a terveket.

Előszoba

Az egész szoba színpalettáját világos színek díszítették. A padlón világos laminált padló, a falak fehér festékkel vannak borítva. Az új bejárati ajtó beépített tükörrel van felszerelve.

A jobb oldalon egy nyitott fekete ruhaakasztó található, amely alatt kényelmesen található egy puha pad cipőrekesszel. A konyha és a főszoba közötti térben egy tágas fehér szekrény található elegáns fekete fogantyúkkal.

Konyha

A konyha kialakítása illeszkedik a lakás általános stílusához: ugyanazok az anyagok a padlóhoz és a falakhoz. A bejárattól balra egy egyedi formájú, egyedi formájú konyhagarnitúra található.

A jobb oldalon egy tágas szekrény található a konyhai eszközök és termékek tárolására. A szekrény alsó része tiszta fehér, míg a felső része fa textúrát imitál.

A konyha tükörpanelekkel van ellátva, hogy a kibővített tér vizuális hatását keltsék. A munkaterület másik oldalán egy elegáns világítású étkezőcsoport található.

Nappali

Ezt a teret világos és tágas térré alakították át, ahol nincsenek sallangok a bútorokban vagy a dekorációban. A falakat festhető tapéta díszíti. A bejárattal szemben van egy nagy szekrény, amely a mennyezetig ér. Mellette van egy munkaterület.

Az ablak mellett egy bézs árnyalatú franciaágy található, puha fejtámlával. A fej falát dekoratív panelek díszítik. Az ablak mellett egy minimalista fésülködőasztal, nagy tükörrel.

Fürdőszoba és WC

A fürdőszobában a vízvezeték a helye maradt, csak a mosdó előtt lett kialakítva egy hely mosógép beépítésére, ami később kerül beépítésre.

Manapság egyre nehezebb a fiataloknak lakáshoz jutni, és sajnos sokan azt várják, hogy majd minden az ölükbe hullik. Ezért is üdítő látni, hogy vannak olyan dolgos fiatalok, mint Anna, akik nem félnek a kihívásoktól, és saját kezükkel, kreativitásukkal építik fel álomotthonukat. Oszd meg, ha szerinted is fantasztikus lett ez a lakás, és inspiráljon másokat is, hogy merjenek belevágni a nagy átalakításba!

Continue Reading

Ajanlo

To Top