Connect with us

Érdekes

A 17 éves unokám egyedül felújította a régi fürdőszobám! Na ezt nézzétek mit művelt ez a gyerek:

 17 éves Márk unokám, a burkolónak tanuló szakmunkás –  felajánlotta, hogy felújítja az ötvenéves fürdőszobánkat, bevallom, kételkedtem. De a végeredmény elképesztő!

A fürdőszoba, amely már évtizedek óta várt a megújulásra, teljes átalakuláson esett át Márk kezei között. A fiú, aki még a szakmai képzésének elején jár, bámulatos szakértelemmel cserélte ki a régi, elavult vízvezetékeket. Az új burkolatok, amelyeket gondosan és precízen helyezett el, teljesen megváltoztatták a helyiség megjelenését. .

..és öreg koromra végre nem kell a fürdőkádba másznom, ugyanis zuhanyzót is kaptam! Nézzétek, így nézett ki előtte:  Na igen, a zuhanykabin története: Márk egy leselejtezett zuhanykabint talált a Facebook Marketplace-en, és annyira ügyesen festette le, hogy senki sem gondolná, hogy nem egy vadonatúj darabról van szó. Ez a részletek iránti figyelme és a kreativitása igazán megmutatkozik ebben a projektben. És….most mutatom milyen lett a végeredmény:

 

A fürdőszoba szekrényt egy irodabútorból alakította át, amelyet ingyen hozott el egy felújításról:

 

Ez a fiatal ember megmutatta, hogy a TikTokon való bohóckodás helyett, lehet értékes és produktív tevékenységet végezni! Márk példája bizonyítja, hogy sok fiatalnak csak egy kis bátorításra és lehetőségre van szüksége ahhoz, hogy megmutassa tehetségét és szorgalmát. Nagyon büszke vagyok rá, és úgy gondolom, sok dicséretet érdemel. Az ilyen fiatalok inspiráló példát mutatnak a korosztályuknak, és bizonyítják, hogy az igazi készségek és a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Márk munkája nem csak a fürdőszobánkat varázsolta újjá, hanem az én hitemet a fiatal generációban is. Kérlek oszd meg másokkal is, és ha teheted egy lájkkal fejezd ki, ha tetszik amit a kisunokám csinált! 

Continue Reading

Ajanlo

To Top