Connect with us

Sztársztorik

Most jött a rossz hír Katalin hercegné rákbetegségével kapcsolatban

Most jött a rossz hír Katalin hercegné rákbetegségével kapcsolatban

Olyan súlyos, hogy csak Amerikávan van rá megfelelő kezelés.

Egy egész világ aggódik Katalin walesi hercegnéért mióta kiderült, hogy rákkal diagnosztizálták. A hercegné minden hivatalos eseménytől visszavonult, hogy csak a gyógyulására koncentrálhasson. Egyszer tért eddig vissza, ez pedig a III. Károly születésnapjára rendezett londoni parádé volt, a Trooping the Colour. Akkor ott állt a Buckingham-palota erkélyén:

Katalin hercegné betegsége nagyon súlyos, Amerikában kezelik

A magazin szerint elképzelhető, hogy azért tudott Katalin ott lenni a parádén, mert használtak az Amerikában végzett titkos kezelések. A lap szerint ugyanis a walesi hercegnét az elmúlt néhány hétben látták a Texas állambeli Houstonban. Külföldi lapok értesüléseire hivatkozva azt állítják, hogy MD Anderson Cancer Centerben, Houstonban, Texasban áll kezelés alatt, ahol „megelőző kemoterápiát” kap.

– Meglátogatta barátait a St. Regisben, és az egyik ottani hotelben szállt meg

– számolt be a Thingsnek egy bennfentes.

Még a testőrével is látták beszélgetni Vilmos herceg feleségét, mégozzá a texai egyetem rákkutató központja mellett.

Ebben az intézményben olyan világhírű specialisták dolgoznak, akik a mell-, petefészek-, tüdő és prosztatarák, valamint a melanóma és a leukémia kezelésének területének világhírű szakértői.

Azóta többször is látták Katalint az amerikai intézményben; bizonyára oda-vissza repül, hogy titkos rákkezelést végezzenek rajta. Úgy tűnik, az Egyesült Királyságban nincs megfelelő terápia, ezért érthető, hogy igyekszik minden gyógymódot kihasználni – írja a .

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top