Connect with us

Horoszkóp

Nyomj egy lájkot ha emlékszel még Bébire! Megtörte a csendet mi történt a forgatás után…

Még a 1️⃣9️⃣8️⃣7️⃣ volt az, amikor a „Dirty Dancing” Swayze és Grey főszereplésével a képernyőkre került! 🎬🤩 A korszak klasszikusa lett és nézők millióit ejtette rabul! 💥👏 Ha láttad, akkor biztosan emlékszel a Babyre! 😍 A színésznő végre elárulta a kulisszák mögötti „igazságot”, amire a legtöbb rajongó nem volt felkészülve! 🫣🫢 A folytatásért – lásd a cikket! 👇

Majdnem 4 évtized telt el a klasszikus film megjelenése óta, amely akkoriban igazán sikeres volt. Mondanom sem kell, hogy sem a színészek, sem a rendezők nem voltak „felkészülve” ekkora népszerűségre és a nagy hatásra, amit kiváltott.

Érdekes módon kezdetben úgy képzelték, hogy a szerepeket J. Parker vagy Sh. Stone és Val Kilmer játssza majd. Mégis Swayze és Grey lettek azok a szerencsések, akik zseniálisan vállalták a szerepeket. Nemrég a színésznő őszintén beszélt Swayze-ről és a képernyőn kívüli kapcsolatukról.

„Patrick állandóan tréfát űzött velem és másokkal. Ezt nem tudtam kezelni, még akkor sem, ha mindez jó humorral történt”.

Később a neves színész őszintén bocsánatot kért tetteiért, és elnyerte Grey szívét. A színésznő szerint erős, elkötelezett és védelmező személyiség volt, valamint bátor és nagyszerű táncos.

Érdemes megemlíteni, hogy Grey visszatér a „Dirty Dancing” 2-ben, amely valószínűleg 2025-ben kerül a mozikba.

Sajnos a színész elhunyt, és már nincs közöttünk.

„Patricket soha senki nem tudja pótolni. Mindig nagyra fogjuk értékelni az emlékeit, és azon fogunk dolgozni, hogy valami frisset és egyedit alkossunk belőlük”.

Continue Reading

Ajanlo

To Top