Connect with us

Balesetek

Felfoghatatlan tragédia! Így temetik el a 15 éves Vanesszát

Saját maga által választott és vásárolt ruhájában helyezik végső nyugalomra július 5-én, pénteken azt a 15 éves lányt, aki önkezével vetett véget életének Székesfehérváron. A gyászoló édesanya, Judit egy ugyanolyan ruhában búcsúzik majd tőle a ravatalnál, amit a szeretett lányától kapott a születésnapjára.

Vanesszának mindössze 15 év jutott ezen a földön. A gyönyörű középiskolás lány vágyott a boldogságra, de nem adatott meg neki a teljes család. Az édesanyja, Judit egyedül nevelte. Közel is álltak egymáshoz, de a kislány úgy érezte, ő nem erre a világra való és egy váratlan elhatározással június 17-én pénteken átment a másvilágra, amíg édesanyja az egyik szomszédjának segített.

Judit sosem lesz képes feldolgozni Vani elvesztését  Fotó: Olvasói

Vanessza felakasztotta magát a télikertben. A kislány biztosan nem tervezte előre, hogy eldobja az életét. Szeretettel készült az édesanyja június 26-i születésnapjára, ezt onnan tudhatjuk, hogy napokkal a halála előtt megvette neki az ajándékot. Két egyforma ruhát. Egyet Juditnak, egyet magának, hogy egyforma öltözékben mehessenek el „lányos programokra”.

Vani gondosan becsomagolta az ajándékomat. Csak a születésnapomon bontottam ki. Mikor megláttam, mit kaptam a kislányomtól, meghatódtam és hosszasan sírtam. Úgy döntöttem, hogy ebben a ruhában temetjük Vanit, és én is ezt veszem majd fel a búcsúztatásra

– mondta Judit, aki kettős sírhelyet váltott a székesfehérvári temetőben.

Vani utolsó ajándéka  Fotó: Olvasói

 – Azt szeretném, hogy a lányom mellé temessenek, ha eljön az én időm – jelentette ki az édesanya, aki arra kéri a temetésen résztvevőket, hogy egy cserepes rózsával érkezzenek, és ne vigyenek koszorút a sírra. Az nem férne el.

A zenét is kiválasztottam a temetésre. A Magyarország és a Honfoglaló című dal fog szólni. Minden együttérző ismerőst, barátot és rokont megkérek, hogy pénteken 13:45-re jöjjön a Béla úti temetőbe. Szeretném, hogy Vani lássa fentről, hogy milyen sokan szerették

– szögezte le Judit.

Mindig van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Continue Reading

Ajanlo

To Top