Connect with us

Balesetek

Megpróbálta megmenteni a barátját: halálba zuhant egy 15 éves fiú

A gyermek a helyszínen életét vesztette.

Egy 15 éves bátor iskolás fiú tragikus módon életét vesztette, miután több mint 30 méter mély kőbányába zuhant, miközben megpróbálta megmenteni a barátját.

gyertya gyász halál
A 15 éves kisfiú életét vesztette Fotó: Pexels (illusztráció)

A borzalmas eset akkor történt, amikor  ösztönösen reagált, hogy megmentse 14 éves barátját, miután az elvesztette az egyensúlyát kőbányába esett.

A vizsgálat kiderítette, hogy a lányt kritikus állapotban szállították el a helyszínről, miután  azért ment a kőbányához, hogy “gyönyörködjön a kilátásban”. A névtelenségét megőrizni kívánó diáklány felépült és hazaengedték a kórházból.

Ő volt a legnyitottabb és legvidámabb ember, akivel valaha is találkozhattál. Mindenki, aki ismerte, imádott a közelében lenni

– mesélte a könnyek között Sarah, Myron édesanyja.

Egy szemtanú elmondta, hogyan vette észre a kertjéből a veszélyben lévő tizenéveseket. Lloyd Whitelock úgy emlékezett, hogy Myron és a lány esése között egy kis idő telt csak el.

− Sokkos állapotba kerültem, és hívtam a 999-et. Miután feldolgoztam a történteket, két ember volt, és biztos vagyok benne, hogy nem ugrottak le – mondta a halottkémnek a férfi.

Az egykori mészkőbánya az incidens előtt népszerű hely volt, de az eset óta elkerítették azt.

Nekem úgy tűnt, hogy a lány egy kissé alacsonyabb párkányon volt, megcsúszott, lezuhant, Myron pedig átesett. A lány megcsúszott, Myron pedig odament, hogy megpróbáljon segíteni neki – ez egy automatikus reakció, amikor valaki megbotlik előtted

– fejtette ki a nyomozó, majd hozzátette, hogy semmi sem utal öngyilkossági kísérletre.

A halottkém megállapította, hogy a tinédzser “tragikus balesetben” vesztette életét. Myron halálának okaként többszörös sérüléseket állapítottak meg – írja a The Sun.

Continue Reading

Ajanlo

To Top