Connect with us

Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek hatalmasat fordul a sorsa, bőséget fognak tapasztalni

Ennek a 3 csillagjegynek hatalmasat fordul a sorsa, bőséget fognak tapasztalni.

Oroszlán

Ismét fordul a kocka, nyerőszéria közeledik feléd, amiben bőséget és sikert fogsz megtapasztalni. Sikeres lesz nagyon az üzleti út, amire elküldenek, ezzel hatalmas anyagi sikert hozol a cégnek és persze magadnak is. Bankszámlád, egzisztenciád nagyot ugrik. A ranglétra majdnem legfelső fokára jutsz fel, amiről már régóta álmodozol.

Ha most nem bízod el magad és továbbra is ilyen keményen és megbízhatóan dolgozol, a következő üzleti utak útán már akár a vezetői posztot is megszerezheted. Azonban, ha elszalad veled a ló, nagyot fogsz zuhanni a főnökök szemében és kiesel a kiváltságosok köréből. Maradj szerény és türelmes, mert nagy érdemi változással jutalmaznak meg.  Hét év szerencse vár, ha megosztás és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bak

Nagy sikerekre számíthatsz a közeli hetekben. Korábbi befektetésed hatalmasra nő, ezzel nagymértékben javul az anyagi helyzeted. Ha van lehetőség a beáramló pénzt ismét fektesd be egy újabb vállalkozásba, mert ez az időszak a gyarapodásról, bőségről szól. Most biztosan minden üzleti terv sikerrel zárul és nagy hasznot hoz a konyhára.

Ne kapkodj, nem kell azonnal döntést hozni, gondoljad át mi az ami még nincs jelen az üzleti piacon és azzal próbálj meg berobbani a köztudatba. Járj körbe minden lehetőséget, kérj segítséget befektetési tanácsadóktól, még akkor is, ha osztoznod kell később a sikereken. Inkább menj biztosra, mint elbukj mindent az önzőség és irigység miatt. Néha csapatban nagyobb sikereket lehet elérni, mint egyedül. Légy csapatjátékos és mág gazdagabbá válsz.  Hét év szerencse vár, ha megosztás és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Halak

A szerencse koronázatlan királynője, Fortuna nagyasszonyunk hatalmas lehetőséget dobál lábaid elé. Különösebb erőfeszítések nélkül gazdaggá tesz, ha lehajolsz érte. Bőséget, extra anyagi növekedést ígér. Jó üzleti érzéked révén biztosan megtalálod a módját annak, hogy hogyan kamatoztassad a legjobban a pénzed. Ez a gyarapodási időszak hosszasan elkísér.

így folyamatosan biztosítva leszel anyagilag. Nagyon biztos alapokat teremtesz, a pénzed napról- napra több lesz. Igazán nem kell most aggódnod azon, hogy elfogyna a tartalékod. Csak a bőségre, sikerre számíthatsz az életed minden területén. Baromi szerencsés jegy vagy, lennék a helyedbe. Irigyeidet tartsd szemmel, ártani nem tudnak, de ötleteket próbálnak kiszedni belőled. Hét év szerencse vár, ha megosztás és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top