Connect with us

Sztársztorik

Kamerák előtt tálalt ki Jákob Zoltán volt felesége, Katalin

A milliárdos korábban 10 évig házas volt, ám sajnos vége lett a kapcsolatnak. Jákob Zoltán exfelesége most elmondta, pontosan mi történt.

Néhány hónapja a Nagy Ő-ként kereste a szerelmet Jákob Zoltán, ám sajnos választottjával, Bettinával végül nem maradtak együtt. A milliárdos később elárulta, hogy a műsor után egy hónapig együtt volt egy titokzatos lánnyal, de megfizette az árát a Nagy Ő-nek, ugyanis sokan a pénz és az ismertség miatt közeledtek hozzá.

Azt azonban kevesen tudják, hogy Jákob Zoltán korábban házas volt. Exfelesége most a Tények Plusz kamerája előtt mesélt a kapcsolatukról.

Ungár Katalin két lánnyal ajándékozta meg a milliárdos üzletembert. Tíz évig voltak együtt, a válás két-három évig húzódott, annak kimondása után is jóban maradtak, nyolc éve harmonikus köztük a viszony – írja a Femina. Most kiderült az is, a válásuk óta is Jákob Zoltán márkáin dolgozik.

„A kezdetekben inkább támogattam, mert jöttek a gyerekek, velük voltam otthon. Amikor másfél éves volt a kisebbik, akkor kezdtem el önállóan dolgozni. Teljesen szabad kezet adott nekem, úgy gondolom, bizonyítottam, hogy jól csinálom, amit csinálok. Onnantól kezdve teljesen egyedül vittem az egyik márkát. Szerintem elég nagyra sikerült varázsolnom”

– mondta Katalin. A márka 13 évig az ő keze alatt működött, és bár a szépségiparban maradt, ma más területen dolgozik. Arra a kérdésre, hogy miért váltak el exférjével, azt válaszolta: mindketten változtak, egyre távolabb került az értékrendjük és a gondolkodásuk. Kiderült, hogy nagyon mások, ezért lett vége a kapcsolatuknak.

Katalin új párja, Balázs is jól kijön az üzletemberrel, közösen is nyaralnak, amit Jákob Zoltán és Katalin 17 és 14 éves lányai nagyon szeretnek.

Continue Reading

Ajanlo

To Top